Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretik átvágni a nőket? Minden pasi ilyen lenne? Mert én csak ilyenekkel találkoztam. L/21

Figyelt kérdés
Nekem eddig mindig ez volt a tapasztalatom. A múlt évben találkoztam egy ismerősömmel. Jól elbeszélgettünk, jól elvoltunk, de akkor még semmi sem történt köztünk. Utána hónapokig nem keresett, pedig célzott rá hogy tetszek neki. Majd hónapokkal később megint felkeresett hogy találkozzunk, de nem tudtam vele találkozni. Akkor se keresett hónapokig. Utána megint hónapok múlva keresett meg azzal hogy találkozhatnánk de én nemet mondtam, meg amúgy sem értem rá. A tegnap felhívott azzal hogy randizhatnánk és belementem. Másképpen viselkedett velem mint azelőtt, jobban el tudtam vele beszélgetni. Megfogta a kezemet séta közben, megcsókolt. De ma már szintén nem keresett.Felhívtam nem vette fel a telót, de vissza sem hívott. Amúgy a találkozó előtt még a facebook chatről is letiltott. L/20
2014. ápr. 25. 20:40
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Amúgy azt ki is felejtettem hogy amikor mondta hogy találkozzunk, de én lemondtam utána mondtam neki hogy holnap már ráérek, de még sem keresett. Amúgy nem is lakik messze, a szomszéd faluban lakik.
2014. ápr. 25. 21:38
 22/27 anonim ***** válasza:
Talán nem kéne levegőnek nézni a normális, őszinte,becsületes pasasokat. Ha neked a beképzelt, domináns tahóállatok jönnek be, akkor meg ne csodálkozz.
2014. ápr. 26. 13:09
 23/27 anonim ***** válasza:

22. senki nem mondta hogy bárkinek is bejönnének a beképzelt domináns tahóállatok.

Mindössze olyan férfit szeretnének a nők, akinek van esze is, törődő is, nézzen ki valahogy, és még az ágyban sem egy szerencsétlen... nem hinném hogy nagy elvárás.

2014. ápr. 26. 15:41
 24/27 anonim ***** válasza:

23-as.

Nekem van eszem, igencsak törődő vagyok, valahogy 'kinézek' és tényleg nem vagyok szerencsétlen az ágyban.

Valami nem stimmel azzal amit írtál...

Nem lehet, hogy inkább ezt akartad megfogalmazni?

"Mindössze olyan férfit szeretnének a nők, akinek van pénze is, törődő is, magas és kigyúrt legyen, és még az ágyban is félistennek tűnjön."

Van egy olyan érzésem, hogy te egy teljesen normális lány vagy, aki komolyan akarta írni amit írt, csak nem veszi észre, hogy csak szeretné akarni amit leírt, de qrvára nem azt akarja egyáltalán.

2014. ápr. 26. 18:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Had tudjam már jobban mit akartam írni...Azt írtam amit akartam.

pl A férjem nem egy kigyúrt állat = olyan izomzata van ami teljesen átlagos, ha valaki sok fizikai munkát végzett. Szóval nem kigyúrt, életében nem fogott még súlyzót... (az olyan nem az esetem, a kockás hasat meg egyenesen utálom, nem tetszik).

Nem is pénzes. Inkább keveset keres mint sokat. (120 ezer körül havonta)

Rengeteget törődik velem általánosságban, és nem csak akkor ha szexet akar:), hanem mindig, szóval törődő is, kedves is. Van személyisége, és esze is.

Igen, eszméletlen jó az ágyban (tőle kaptam egyedül orgazmust, senki mástól, pedig voltak előtte kapcsolataim, és nem 1-2 emberről van szó. Mert amúgy ki akarna olyan partnert akivel szar a szex?

Igen kinéz valahogy. Az én ízlésemnek 100%osan megfelel külsőre. Ez persze amúgy mindenkinél mást jelent...Nálam ez : átlagos testalkatot jelent, kis egészséges pocakkal, sötétbarna rövid hajjal, barna szemekkel, 190 centis magassággal, helyes arccal, aranyos mosollyal. (Amúgy egy picit Matt Leblanc beütése van arcra.

Nekem ez a típus jön be. Szóval sose akartam magamnak szőke kigyúrt, kockáshasú, nyálgép, meztelencsiga típusú herceget...bár ha úgy vesszük, nekem ő a herceg:)

Szóval szerintem tök átlagos pasik jönnek be...és a legtöbb nő így van ezzel.

Szóval ennek fuss neki még egyszer...

2014. ápr. 26. 22:26
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát Kérdező, nem a rosszfiús macsós helyimenőcsávóknak kell esélyt adni és akkor nem történnek ilyenek. Esetleg egy normális, tisztelettudó, udvarias illetővel kéne megpróbálni.
2015. jún. 30. 03:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Észre kéne venned azokat az átlagos becsületes intelligens férfiakat, akiket eddig a friendzónádba csuktál vagy csak simán átléptél rajtuk, és akkor senki nem fog átvágni téged.

(úgyse fogod megtenni, mert neked a "kémia" fontosabb, és csakazértis a bulikirály menőmanók után fogsz ácsingózni)

2018. aug. 29. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!