Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretik átvágni a nőket? Minden pasi ilyen lenne? Mert én csak ilyenekkel találkoztam. L/21

Figyelt kérdés
Nekem eddig mindig ez volt a tapasztalatom. A múlt évben találkoztam egy ismerősömmel. Jól elbeszélgettünk, jól elvoltunk, de akkor még semmi sem történt köztünk. Utána hónapokig nem keresett, pedig célzott rá hogy tetszek neki. Majd hónapokkal később megint felkeresett hogy találkozzunk, de nem tudtam vele találkozni. Akkor se keresett hónapokig. Utána megint hónapok múlva keresett meg azzal hogy találkozhatnánk de én nemet mondtam, meg amúgy sem értem rá. A tegnap felhívott azzal hogy randizhatnánk és belementem. Másképpen viselkedett velem mint azelőtt, jobban el tudtam vele beszélgetni. Megfogta a kezemet séta közben, megcsókolt. De ma már szintén nem keresett.Felhívtam nem vette fel a telót, de vissza sem hívott. Amúgy a találkozó előtt még a facebook chatről is letiltott. L/20
2014. ápr. 25. 20:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én nem vágom át a lányokat..
2014. ápr. 25. 20:48
 12/27 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj de te is jó nagy hülye vagy ha ennyiszer lehetőség nyilt volna rá de mindig közbejött valami.

Igen naiv vagy.

És ahogy írták benned is lehet hiba igencsak.

2014. ápr. 25. 20:51
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van én is naiv vagyok, ezt sajnos be kell látnom. Csak úgy gondoltam hogy adok neki egy utolsó esélyt, hogy hát ha most már más lesz, de tévedtem. De ha nem érdeklem akkor miért csókolt meg, vagy fogta meg a kezemet a séta alatt?
2014. ápr. 25. 20:58
 14/27 anonim ***** válasza:
Ezentúl légy te bunkó, és ne kösd le az érzelmeidet.
2014. ápr. 25. 20:58
 15/27 A kérdező kommentje:
Mert amikor találkozni akart velem azt akarta hogy a munkahelyére menjek hogy addig se unatkozon.
2014. ápr. 25. 20:59
 16/27 ASOT ***** válasza:
Hiánya volt, vagy csak úgy gondolta már régóta ismer, vagy talán gyorsan túl van az alapokon akkor még aznap lehet szó egy kis etyepetyéről :)
2014. ápr. 25. 21:00
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tett célzást a szexre.
2014. ápr. 25. 21:01
 18/27 ASOT ***** válasza:

nem is mondtam...

Nem kell ahhoz célozgatni.

2014. ápr. 25. 21:05
 19/27 ASOT ***** válasza:

Nézd a jó oldalát! Ebből is tanultál. Szerzel tapasztalatokat. Ami persze nem jelenti azt h még 1x nem esünk bele ugyanabba a hibába.

De sok szerencsét! :)

2014. ápr. 25. 21:21
 20/27 anonim ***** válasza:

Ez van. Kevés a normális pasi...nekem 5 év után, 24 évesen sikerült eggyel összejönnöm. Na ő lett a férjem.

Előtte irdatlan nagy idiótákkal futottam össze. Szerencsére soha nem maradtam 1 évig sem olyan kapcsolatban amiben nem voltam boldog, csak hogy legyen valakim, így nem vesztettem sok időt...

Bizony sok békát kell megcsókolni, míg egy herceg lesz:) N(28)

2014. ápr. 25. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!