Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen lüke? :S
sztem te még nagyon szereted!! csak nem "bírod" bevallani magadnak
mi a barátommal fél évig voltunk együtt (tegnap szakítuttunk..) és nekünk is voltak ugyan ilyen hullámvölgyeink. úgy szakítottunk h 2 hétig még annyit se mondtunk egymásnak h: szia (más városba lakunk)
szoval ha megpróbálod elhanyagolni akkor talán kiszeretsz belőle.
remélem tudtam segíteni. sok sikert neked
"..10ből 9et az érdekel, ha szarba se veszed.."
sajnálom.. szerintem szakíts vele..
gondolj bele, négy hónap után folyamatosan nyeled a megaláztatásokat (amik egyenlőre nem olyan durvák) de mi lesz később?
anyám 10 évig tartott ki egy ilyen pasas mellett.. az utolsó évben minden egyes nap ott sírt a konyhába és én csak tehetetlenül néztem :(
de erőt vett magán 10 év! után és ott hagyta egy közös gyerek után..
4 hónap az nem 10 év, hidd el nem érdemel meg téged ez az ember.. sürgősen keress mást, én ezt tudom tanácsolni
17/l
Hát szeritem rendes bunkóságnak minősül, pl. multkor felhivtam hogy mi jót csinál, mondja megy be a városba erre mondom én is, ezt meg ezt csinálok, stb, válasz:aha.csicsergek neki tovább, erre ő:JÓ ÉRTEM.Elég flegmán
erre elköszöntem és letettem a telefont.este semmi magyarázat rá.Állandóan megríkat.Nem szeret.Ha szeretne nem tenné ezt.Akkor miért ragaszkodom hozzá?Meg kéne vele szakitani mindennemű kapcsolatot és akkor talán elfelejteném.De nem akarom elfelejteni mert szeretem!:'(
Én vagyok idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!