Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak a lüke hörimmel?

Mit csináljak a lüke hörimmel?

Figyelt kérdés

A dzsungim egyfolytában a ketrecet rágja, ma volt kint több mint 3 órát szaladgálni. Szeretne egész éjjel kint lenni, kézben lenni. Ha meghallja, hogy bent vagyok a szobában, ráül a házikó tetejére, és elkezdi rágni a rácsot.

Ezzel nincs is bajom, de az orrán kidörgöli a szőrt. Nem sebes, csak rövid rajta a szőr. Mit csináljak, hogy ne rágja ennyit a ketrecet? A 6 höri közül csak ő van kint, de ő állandó jelleggel:)

2009. okt. 17. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem valami ételt követel, az én egyik hörcsögöm is ezt csinálja. Lisztkukacot akar.

Kend be a rácsot citrommal, akkor nem fogja szerintem.

2009. okt. 17. 22:50
 2/7 anonim válasza:
szerintem csak koptatja a fogát, v figyelmet követel XD probaljj venni boltban neki, vmi segédcuccot, amit eltud rágcsálni, tuti van vmi:D
2009. okt. 17. 22:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, ő a kezemet követelné, ezt tudom jól:) Van rágórúdja, rágóköve, szárazkaja, friss zöldség, őt nem érdekli, a rácsra bukik.
2009. okt. 17. 22:58
 4/7 anonim válasza:

Nekem is volt egy hasonló problémám..csak nekem 2-en voltak és szétrágták a sapkámat:)(akkor még ketrecben voltak)Hogyha állandó helyen vannak akkor Tudom ajánlani a terráriumot.Veszel 5 üveglapot és összeragasztod megfelelő ragasztóval.(igy olcsobban kijön szerintem)

Ha ez nem megfelelő megoldás akkor a citromos ötlet szerintem is jó.Próbáld ki:)

2009. okt. 17. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

az enyém ugyan ezt csinálta.És osztom az előttem szólókat....CITROM!! ha nem teszed,totál bekattan,az enyémtől már a végén aludni sem lehetett...az állatorvos azt mondta citrom,s dobjak be neki egy WC papír gurigát(persze üreset)

Szval Hajrá:)XD:)

2009. okt. 18. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem fehér egerem volt, ő is mindig rágta a ketrecet, aztán egy idő után már ki tudta nyitni az ajtaját :D Akkor kijött szaladgált pár órát, aztán visszament evett, néha ott aludt néha valahol a szobában elbújva, de volt olyanis mikor odajött mellém az ágyba (!) :)) Egyébként ő nagyon barátságos volt. Szóval szerintem, nyugodtan lehet szabadon, hagyd nyitva a ketrec ajtaját, visszamászik, ha akar és szaladgálhat ha olyan kedve van....
2009. okt. 18. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van két hörim...ugyanezt csinálják. Rágják a rácsot. Amikor itthon vagyok kis karámot építettem nekik, és oda engedtem ki őket. Aztán mikor este mennék aludni már bent van a sali, friss víz meg még több kaja...elkezdik rágni a rácsot. Szerintem ennek az oka csak az hogy kiakarnak jönni. Kiveszem őket, szórakozok velük aztán nincs semmi bajuk. Éjszaka pedig már elvannak a salin...:D
2009. okt. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!