Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lenne a legjobb és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lenne a legjobb és a legelviselhetőbb a számára?

Figyelt kérdés
A barátommal jó régóta együtt vagyunk már, de én már nem vagyok szerelmes belé, és ezt Ő is tudja. Közben az egyik barátommal olyan helyzetbe kerültünk, hogy kiderült, megpróbálnánk együtt. Azonban ez a barátom barátja a páromnak is. És tudom, hogy szakítani fogok a párommal, mert nem látom értelmét tovább annak, hogy erőltessem azt, ami nem megy. A másik sráccal pedig szeretnénk megpróbálni. De nem tudjuk hogyan... mert Ő szeretne jóban maradni a mostani párommal, és fél, hogy ha velem lesz együtt, akkor a "párom" megharagszik rá, vagy ennél is rosszabb... Tehát nem tudjuk hogyan adagoljuk majd be neki a dolgot, ha összejön... Ebben kérnék tőletek segítséget. Mit tegyünk, hogy a mostani párom ne haragudjon majd meg a barátomra, ha több lesz közöttünk? Hogy ne essen neki olyan rosszul?
2008. júl. 26. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szívás, ennek jó vége nagyon nehezen lesz, jó megoldás nincs. Ennél jobban szegény srácot nem szívathatnátok meg.
2008. júl. 26. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se lesz jó vége...

Képzeld el:szakítatok,a barátodnak jó volna,ha a barátjával egy jót inna vagy valami,kisírja a bánatát,a másik fiú meg összejönne veled...

Szerintem a szakítás után várjatok egy picit,utána csináljátok titokban egy rövid ideig,és csak utána kezdhetnétek adagolni az egészet,ha passzoltok egymáshoz.

Egyébként meg olvasd el a vélaszokat,de éles helyzetben inkább a megérzéseidre hagyatkozz...

2008. júl. 26. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Húúú...hát ien már volt velem is...de én csak 2 hónapot jártam a volt "barátommal" amikor a haverja szerelmet vallott nekem...Az akkori barátom úgy elverte miattam a haverját h inkább egyikkel se kedztem és nemis folytattam!A 2. válaszadónak igaza van...várj egy picit a szakítás után!:)
2008. júl. 27. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igen, ezt mi is így gondoltuk... Amúgy a két srác rajtam keresztül ismerte meg egymást... szóval még nincsenek olyan hűdejóba, de mégis nehéz... :(

Köszi a válaszokat!

2008. júl. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!