Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Macsok! 35 felett lehiggadtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macsok! 35 felett lehiggadtok egyszer vagy ti örökre üldözni fogjatok a nöket?

Figyelt kérdés
A baratom sajnos nagyon nözös tipus,most terhes vagyok töle aminek örül,de nagyon felek,hogy tovabbra is mas nök utan fog futkosni.Szerintetek valtozhat egy ilyen ferfi?Ugy erzem szeret,de sajnos hallom,hogy több nönek is ccsapja a szelet,de elöttem ezt tagadja.Hogyan banjak vele? :(
2014. ápr. 25. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
A macsó az nem az, amit leírsz. Amit te írsz, az a nőcsábász. A macsó az olyan stílusos és ezáltal vonzó a nőknek.
2014. ápr. 25. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondanám azt, hogy hülyeség volt tőle teherbe esned, de már megtörtént. Ha még így is azt hallod, hogy másoknak csapja a szelet, amikor te az ő gyerekét várod, nem sok jóra számíthatsz ezután sem.
2014. ápr. 25. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát...Ilyennek először is nem kéne gyereket szülni.
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha más nőkkel is szexel akkor nem szeret, legfeljebb szeret néha vele (is) lenni. Ez van.
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

róla van szó:D?

2014. ápr. 25. 13:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves elsö valaszolo!Igazad van,bocs,rosszul fogalmaztam.Utolso!Nem,nem rola van szo! :) De lehet,hogy jobban jartam volna vele.
2014. ápr. 25. 13:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudnatok tippet adni,hogy hogyan viselkedjek vele?Szerintem tulsagosan elnezö vagyok vele szemben.Ez baj?
2014. ápr. 25. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy baj. Egyre többet enged meg magának így. Tudja, hogy úgyis elnézed neki, bármit csinál. Legyél vele keményebb, érezze, hogy van következménye a tetteinek.
2014. ápr. 25. 13:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen a karakterem.Nem tudok kemeny lenni... :(
2014. ápr. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!