Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem mennyire tesz titeket vakká? Mik azok a dolgok, amikért utólag nagyon fogjátok a fejeteket?
Értem ez alatt, hogy a másik fél milyen csúnyán viselkedett veletek és mégis eltűrtétek és vele maradtatok (ill. ha nem voltatok együtt, akkor minden rossz tulajdonsága ellenére tovább próbálkoztatok nála.)
Meg minden ilyesmit írhattok. :)
NAGYON !
A legutóbbi exemen kívül az összes pasit szívesen elfelejteném, akivel együtt voltam, vagy próbálkoztam. Néha tényleg fogom a fejem, mekkora barom vagyok.
Nem annyira.
Max abban,hogy a hibáikat nem vettem figyelembe,csak utólag esett le,hogy "Basszus,ez tényleg nem volt normális".
Előző hosszú (3 éves) kapcsolatomnál ugyan nem voltam fülig szerelmes, mégis szemet hunytam olyan dolgok fölött, amit nem kellett volna annyiban hagynom és már tudnám is így utólag, hogy hogyan kéne reagálni...
Most pedig nagyon nagyon nagy erőt kell magamon vennem, hogy ne írjak rá arra a lányra, akibe azt hiszem, hogy szerelmes vagyok. Pedig nem egy hú de jó nő; nem is a legértelmesebb (ezeket látom objektíven), mégis egyszerűen rá gondolok állandóan és borzasztóan nehéz. Bármikor megtörhetek és ha ez bekövetkezik, akkor minden leszek, csak férfi nem; annyira meg fogok alázkodni. :(
Magába bolondított, majd ellökött magától. :) Nehezen 1,5 év alatt túltettem magam, pár hónapra rá felkeresett, hogy hülye volt, úgy beszélt velem, hogy majd ha összejövünk… majd hirtelen mindenre nem tudom-okat reagált. Aztán, mondtam, hogy ilyet nem játszunk, és kihúztam belőle egy nemet… Tehát az emberek nem változnak. :(
De annyira alázkodtam, hogy a 5ből 3 barátom hülyének tartott, a másik 2 meg már volt szerelmes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!