Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan fogjátok föl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan fogjátok föl a megcsalás tényét?

Figyelt kérdés
Egy oldalon olvastam, ahol egy lány azt írta, hogy amíg egyszeri(!) testi félrelépésről van szó, azt még megbocsájthatónak tartja. Ha a szív és az elme is félrelép ott vége a kapcsolatnak. Ti mit gondoltok erről?
2013. jún. 8. 13:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
A megcsalás az megcsalás, nincs olyan hogy "testi félrelépés", mert ha mással kefélteted meg magad, akkor ott alapvető gondok vannak a szív és elme részen is...
2013. jún. 8. 13:11
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudom megbocsájtani.Azonnal repülne a csaj
2013. jún. 8. 13:12
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nincs külön testi és szerelmi megcsalás. Ha csak testileg, semmit nem jelentően csal meg, akkor csak szimplán nem tisztel annyira, hogy érdekelje, hogy mennyire megbánt. A legundorítóbb dolog egy kapcsolatban.
2013. jún. 8. 13:14
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Engem egy csókért kidobtak szóval nagy bün ...
2013. jún. 8. 13:14
 5/17 zoliba' ***** válasza:
98%
megcsalás = hazugság + másik megalázása +másik érzéseinek sárba tiprása. NEM MEGBOCSÁTHATÓ !
2013. jún. 8. 13:16
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

nem tudom hol olvastad, de a lánynak fogalma nincs, hiszen az ilyen megcsalásra, rá lehet mondani mindig egyszeri! ugyan már, ez baromság, utána a pár mindig meg is teszi, hiszen elviselik

a megcsalással a bizalom elszáll, ha ez nincs vége,

nem megbocsájtható szerintem, de általában így reagálnak az emberek N

2013. jún. 8. 13:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem tudnám megbocsájtani. Semmilyen formáját az egyszerit, többszörit. Számomra azt jelentené hogy én szerettem a párom de ő nem szeretett eléggé és azért így összetörte a szívemet..
2013. jún. 8. 13:29
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Én csaltam már meg a barátomat de megbocsájtott azért vannak kivételek és nem csaltam meg azóta ,minden jó csak azért féltékeny.Nálam azért kezdett többet jelenteni mert nagyon megkedveltem a pasit és ő még jobban engem de beláttam,hogy a barátomat szeretem és nem tudok nélküle létezni.
2013. jún. 8. 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:
Kapásból kuka.
2013. jún. 8. 13:56
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

Aki ilyet csinál,annak nem jelentek semmit és nem is tisztel.Ha valaki mással akar dugni a párján kívül,annak legyen annyi gerince,hogy szakít,nem pedig félrekúr és a párját gyakorlatilag talonban tartja,mert ő kalandozik az a szegény hülye meg úgyis ott lesz neki,mert nem tud róla.

Ez valamilyen szinten kihasználás is.

2013. jún. 8. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!