Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy amikor a legelkeseredettebbek voltatok, akkor jött a szerelem, vagy tért vissza a régi kedves?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 18:13
1/5 anonim válasza:
Nem, soha. Én egyre mélyebbre süllyedek a fájdalomban, az elkeseredettségben, magányban. Ezerszer jobban vágyom a szeretetre, mint akármelyik ember, akit ismerek, és fikarsznyit nem kapok. Én megőrültem. Sajna. Szóval nem. Ilyen nem történt velem. És azt hiszem, hogy sosem fog.
2/5 anonim válasza:
Velem volt.A volt barátom kihasznált, nagyon depressziós voltam,és 1 hónap elteltével ( az 1 hónap onnan számít amiután a sráccal végleg megszakitottuk a kapcsolatot) beleszerettem egy másik srácba :)
3/5 anonim válasza:
A lényeg a pozitív gondolkodás, mert ha negatív vagy csak a negatív dolgokat fogod bevonzani!
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt. Tavaly a volt barátom megcsalt meg minden plussz a papám is meghalt, és teljesen ki voltam készülve és akkor megismertem a jelenlegi (és az Örökre mellettem maradó:P) barátomat és szépen fokozatosan beleszerettem és 1 hét híján 1 évesek vagyunk :))
5/5 anonim válasza:
Igen, volt! Lelkileg teljesen elgyötörten, egy sz*r kapcsolat után álltam - valahol, és akkor megismertem ŐT! Hihetetlen csodában volt részem, szerintem, ha nem jön, én már nem élnék...Mindenesetre sokkal rosszabb állapotban lennék. Visszaadta az önbecsülésem és a HITEM! Sajnos már nincs velem, de mindig szeretni fogom és sosem felejtem el neki azt, amit adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!