Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért ilyenek az emberek?
Vannak ilyenek akik csak a divatot nézik.
Hidd el vannak normális lányok még a földön, csak rossz helyen keresgélsz.
Mifelénk is ez a helyzet de én mégis kifogtam egy olyan lányt aki látszatra elég divatos, sőt nagyon csinos, és mindenki aki nem ismeri azt mondja tuti hogy a páwákra bukik, de határozottan mondom ez ne így van, ő utálja őket, persze ez inkább a viselkedésükre vall, mert ő ismer értelmes páwákat is meg a tipikus olyanokat akikről te is beszélsz.
Én közel sem vagyok páwa én sem bírom őket és a csaj mégis engem választott mert nála nem a külső a fontos hanem a belső, és mégis kaptam tőle esélyt, még is szeret, és mégis én járok vele!
Nem szabad feladni és elkeseredni ez a szerelem is váratlanul jött, nem én mentem oda hozzá, nem erőltettem az ismerkedést egyszerűen az élet összehozott minket egy váróterembe és beszélgetni kezdtünk majd gyakrabban találkoztunk elmentünk egymással ide oda, mert azonos az érdeklődési körünk, és kialakult a szerelem. Pedig már akkor tetszett nekem és féltem hogy ez is reménytelen lesz, de nem lett, kedveskedtem neki, meg minden és ő ezeket értékelte és a mai napig így van.
Ne add fel a dolgot, én már majdnem feladtam nagyon kétségbe voltam esve hogy nekem nem jut nő az életben és mégis van barátnőm! És ez csak a puszta véletlen, nem erőlködtem csak így hozta az élet.
Ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!