Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotok a fizetéséből egy kocsit venne?
21, 24- ti elmebetegek vagytok! inkább meg se szolaltatok volna :-DDD
a fizetése lett oda a párjának, ami azt jelenti, hogy most nincs pénzük!!! (a havi fizetésröl van szo, hol van a tartalék....oh, anyám borogass, nincs tartalékuk! pláne egy ilyen embernek..aki 70 ezerért vesz egy roncsot és még bele is ülteti a gyerekét)
szerinted miböl lesz kifizetve a biztositás? vagy az üzemanyag? vagy bármi, amit egy autora kell költeni! és akkor még nem ettek, mert nincs miböl... szerinted nekik telnek gyerekülésre?
bár lehet, hogy tényleg -babakocsit vett..és akkor a probléma megoldva.
Józanság? Lehet életük főnyereménye az a kocsi, máskor nem kapnának ilyen ajánlatot. Na de nem volt képes megbeszélnie a tulajdon feleségével a dolgot? Ezt nem értem a mai világban. Nincs kommunikáció, de ha nektek ez az ősember viselkedés a jó, akkor hajrá. Bár megjegyzem, szerintem még ők is többet morogtak egymással...
A másik meg a gyerek életének a veszélyeztetése, hagy ne térjek ki rá bővebben. Én írtam azt, hogy szép kis páros, a gyerek meg szerencsétlen, ő szívja meg, hogy ilyen észhuszár anyja meg apja van. És még kérdést ír ki róla? Szánalmas.
A 21 mért volna elmebeteg? Felajánlotta, hogy megveszi az autót, amivel megoldja ezt a családi problémát.
Az egyetlen épeszű 5let.
És ki ne venne 70E-ért egy működő autót szívesen?
"Azt sem tudjuk, hogy van-e tartaléka a családnak. De már egyből önző ez meg az, meg blablabla. Hihetetlen alacsony színvonalon toljátok."
Van tartalékuk? A kérdező írta: "nem maradt pénzünk". Nekem ez nem úgy hangzik, hogy sebaj, mert van még félmillió a bankban...
33-as
"Ti mit szólnátok, ha a párotok a fizetéséből egy kocsit venne?"
21-es válasza:
"Örülnék a kocsinak (nekünk van 3) és a felmerült gondokat megoldanánk,amik a vásárlásból adódtak.Veszekedés helyett."
"A 21 mért volna elmebeteg? Felajánlotta, hogy megveszi az autót, amivel megoldja ezt a családi problémát.
Az egyetlen épeszű 5let.
És ki ne venne 70E-ért egy működő autót szívesen?"
heee? honnan vetted te ezt, hogy ö megvenné a kocsit? :D azt irta, hogy örülne a kocsinak, a problémát, amit a kocsi megvétele okozott meg megoldaná...
"A józanságot lepontozzátok. Azt sem tudjuk, hogy van-e tartaléka a családnak. De már egyből önző ez meg az, meg blablabla. Hihetetlen alacsony színvonalon toljátok."
Kedves okos hozzászóló, legközelebb olvasd végig a kezdő történetet. Segítek: " Ez magában még nem is baj, csak éppen a fizetését költötte el és nem maradt pénzünk. "
NEM MARADT PÉNZÜNK. Ebből te mennyi megtakarításra tippelsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!