Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotok a fizetéséből egy kocsit venne?
na 70e-ért milyen tragacsot vehetett? gyereket nem ültetném bele
de akkor most neki nem lesz mit enni, meg mosóporra se futja maajd
Tapsikolnék elégedettségemben, hogy egy olyan felelőtlen férfival élek és szültem gyereket, aki még annyira sem előrelátó, hogy kiokoskodja: ha olyan dologra költi a pénzt, ami nem létkérdés, majd nem jut arra, ami az. Pl.: étel.
Emellett még a gyereket is veszélyezteti.
Ő mit szólt ahhoz, amikor közölted, hogy nem lesz mit ennetek, mit adnotok a gyereknek? Az előre ültetésről inkább nem nyilatkozok...
Hogy én mit szólnék? Nem rakná zsebre, amit kapna. Nem vagyok hárpia, de amikor szorult helyzetbe kerültünk, mert a számlavezető takszövünk csődbe ment, és nem fértünk hozzá a pénzünkhöz hetekig, minden forint elköltését megbeszéltük. Valószínűleg így járnánk el az év minden napján, ha a megélhetésünk függne a fizetéstől, és hónapról hónapra élnénk, így nem tűrném el, hogy ekkora döntést egyedül hozzon meg.
"Hetvenezerből kocsit??? Van annak egyáltalán kereke?"
Egészen jó állapotú 18-20 éves Suzukit, Renault-t lehet már ennyiért kapni, Zsigulit, Trabantot meg még olcsóbban is.
Mi a 18 éves szép állapotú Fiat Puntonkat 100-ért vettük, a magyar papírozás és átíratás többe volt, mint maga az autó.
aki 70 ezre keres, az ne vegyen kocsit
hihetetlen emberek vannak...
Reggeli: olcsó, híg tea cukorral, citrom nélkül, 2 db háztartási keksz
Ebéd: 1 szelet zsíroskenyér hagymával (holnap üres kenyér egy darab szalonnával)
Vacsora: sajnos nincs rá pénzünk
Legközelebb 2-szer meggondolja, mire költi a fizuját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!