Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyu0022 kérdése:
Mit tegyek ha nem szeretek randizni?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam az a nagyon lányos csaj és most hogy van pasim valahogy idegen nekem ez az egész dolog...El akar hívni randizni, csak az a baj hogy nem szeretek randizni. Inkább sétálgatni és beszélgetni, semmi étterem vagy majális vagy hasonlók...Nem akarom megbántani, hogy nemet mondok, de nem is szeretnék elmenni. Mit tegyek?2014. ápr. 23. 18:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem ásd el magad de jó mélyre!
2/7 anonim válasza:
A randi közös időtöltést jelent. Nem puccos összejövetelt. Ha nem tetszik valami, nyisd ki a szád.
4/7 anonim válasza:
Cicám. A randi nem attól randi, hogy gyertyafény, drága étterem, meg miegymás, hanem attól, hogy kettesben töltitek az időt, és egymással foglalkoztok. Ez egy séta, egy beszélgetés is lehet. :) Sőt, képzeld, ha a helyi focicsapat meccsére mentek ki, az is lehet randi... :P
5/7 anonim válasza:
Mondd el, hogy hova szeretnél menni. Nem muszáj étterembe menni, na de nem rossz az, meg különben sem lehet mindig otthon ülni, vagy a parkban. Hidd el, hogy élvezni fogsz mindent, amit a szerelmeddel csinálsz
6/7 Költőnő? válasza:
Randizni spec én sem szeretek... Ismerkedni, időt tölteni a másikkal; ok. De randizni blőeeee.
7/7 anonim válasza:
A randi pl abból is állhat, hogy elmentek sétálni pl egy folyó-tópartra, közben megesztek egy fagyit, és dumáltok.
Én is az ilyeneket szeretem jobban, rosszul vagyok, ha étterembe visznek, főleg ilyen puccosba, és egész este a fenekemen kell ülnöm... olyan erőltetett, és leláncoltnak érzem magam akkor. A legkínosabb meg ilyenkor az, ha nincs téma az asztalnál, csak bámuljátok egymás fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!