Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a hibás? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hibás? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap este felhívtam barátnőmet . Majd megkérdezte hogy holnap vagy holnap után feltudnám e telepíteni gépre a programokat . Mivel ez kb 2-3órát igénybe venne és most sok a munkám ezért mondtam neki hogy ne haragudj de szombat előtt nem tudom megcsinálni . Erre ő ,hogy én már nem szeretem mert ismerőse elsőre megcsinálná meg minden (de ezt úgy mintha a kutyának mondaná) . Én meg mondtam neki szó szerint : Hogy nem a kutyád vagyok és akkor csinálja meg xy mert én bármennyire szeretném nem tudom. Erre ő lecsapta a telefont és viszont most semmit nem tudok róla mert estig telefon semmi közelbe nem lesz úgy volt hogy este együtt leszünk de azt se tudom így átmenjek e . Mert én nagyon szeretem de a tegnapi reakcióját nem értetem .
2014. ápr. 23. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazad volt. Ha az a bizonyos xy azonnal megcsinálja, hát akkor tessék... És nem vagy hibás, nem vagy kutya. :) Jól írtad...

Hívd fel, ne tulajdoníts a tegnapinak nagy jelentőséget, ha ő nem hozza fel. Ha pedig igen, állj ki magadért. Ne legyél papucs :P

2014. ápr. 23. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
hisztiKriszti a neve?
2014. ápr. 23. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg úgy történt ahogy leírtad, akkor nem csináltál semmit sem rosszul!!!

Az a tény hogy Ő kér Tőled szívességet és Te közlöd Vele, hogy meg tudod csinálni, de csak 2 nap múlva...tehát nem zárkóztál el a segítségnyújtás elől....semmi joga ahhoz, hogy bármit is számon kérjen Rajtad.

A lekezelő agresszív stílusával Ő bántott meg Téged....nem hiszem, hogy Neked kéne odamenned békülni!!! Ha nem jön rá Magától, hogy tiszteletlenül beszélt Veled és ezzel megbántott, akkor itt az ideje másik leányzó után nézned!!!

37F

2014. ápr. 23. 17:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már megbeszéltük .
2014. ápr. 23. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!