Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most itt én vagyok a hibás, változtassak magamon, vagy neki kéne?
Fiú vagy lány vagy?
Mi a tökömért vagy vele?
Meglátásom az, hogy ő akar mindent kontrollálni, te csak egy alárendelt lehetsz akinek a szava nem ér semmit az övével szemben, hisz mindig neki kell igazának lenni, ha nem akkor is.
Később se lesz jobb ez, az még hagyján, hogy semmire se hív meg, hisz nem kötelezően elvárható dolog.
Azért te is van, hogy kiprovokálod szándékosan a veszekedést: "tegnap például azért veszekedtünk egy hatalmasat, mert megkérdeztem, hogy miért ennyire finnyás, mert körülbelül semmit sem eszik meg és viccelődtem ezzel picit, meg valóban elmondtam párszor.."
A nagyobb baj az, hogy titkol a szülei előtt, lehet szégyell téged bemutatni...
Féltékenysége később se fog változni, inkább eluralkodik majd rajta, ha továbbra is tartod a kapcsolatot a fiúbarátaiddal.
Kibírnád nélküle, nem halt még bele senki a szakításba, idő kell feldolgozni és meglátod nélküle is van élet, s veszekedésmentes ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!