Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hibás?
A párommal 8éve vagyunk együtt, ő a fiatalabb. 3 éve kezdett egy munkahelyen, ahol összebarátkozott egy nővel, aki annyi idős mint én. Sokat mesélt róla, de amikor meg szerettem volna ismerni mindig voltak kifogások h miért nem jön össze a találka. 1,5 év után én is bekerültem arra a munkahelyre és alig vártam h megismerjem azt a nőt és még 4-et akik a munkahelyi haverjai közé tartoztak, de persze ők is nőneműek. Első héten bemutatkoztam a "barát"-nak, komolyan mondom őszintén meg akartam ismerni, akkor semmi fenntartásom nem volt vele. De a bemutatkozással állítólag elvágtam magam alatt mindent. aztán pár hónapra rá párom levágott egy monológot h neki hiányzik az h ezzel a nővel beüljön kávézni és beszélgetni és h milyen kedves, bájos, megértő, humoros és h mennyire imádja. ezek a szavak mélyen hátba szúrtak, úgy érzetem h szerelmes lehet ebbe a nőbe. tavaly nyáron leültem ezzel a nővel h megbeszéljük a félreértéseket, megkönnyebbülve jöttem el a találkáról és onnantól semmi kétség nem volt bennem. elmentünk együtt bowlingozni, váltottunk pár szót mukahelyen, de mivel nem egy osztályon dolgozom vele és a párommal, így sok lehetőség nem volt többet beszélgetni. Párom kijelentette h őt zavarja h mi nem jövünk ki egymással, és a héten kiderült h fűt fát mondd rám ez a nő,hogy minek vitt arra a munkahelyre engem is, miért nem cserél már le valaki másra. Úgy éreztem h ez olyan mintha a párom 2 nő között őrlődne, nem értettem h miért kell neki ennyire ez a nő. kiderült h mindennel képben van a kapcsolatunkat illetően. kerültek, utálkoztak és most 1,5 év után derült ki h foggal-körömmel dolgozott ez a nő és egy másik azért, h szétszedjenek mindket. Erről párom nem számolt be,mert nem akart vitát. sajnos a nő idealizálása után már nem tudtam tolerálni azt h ennyire odavan ezért a barátért. pár hete összevesztek valamin, állítólag a nő elárulta a párom, és ezt itthon én sínylem meg, mert "ti ketten tehettek arról h ez a helyzet kialakult"--volt a válasza. Rohadtul fáj, hogy mindenért engem okol, h a kettejük vitája is az én hibám...
Most ott tartunk h nagy az esély a szakításra, mert én nem tudom ezt már tolerálni.
Tényleg nekem kellett volna nyelnem, (párom szerint igen)holott 5 év előnyben voltam a másik nővel szemben? Tényleg én vagyok csak a hibás ebben az egészben?
Őszinte válaszokat kérnék.
Köszönöm
N
Mondtam már neki hogy fordítsa meg, ha én mondanék ilyet egy másik pasiról neki hogy esne.... de ő mindent jól csinált, mindent megtett azért h az a nő és én kijöjjünk egymással...csak ezt hajtogatja és h belefáradt ebbe és h visszalép 3 métert mindkettőnktől. én érzem is a visszalépést, nem mesél semmit. pár hete amikor valami miatt kiborult a bili kettejük között, felhívott munkahelyen h menjek le vele az udvarra mert szétveti az ideg.
Az is fáj nekem, hogy sose állt ki mellettem, nyugodtan szidhattak neki engem, egyszer sem mondta h ácsii a barátnőmről beszélsz ....
múlt héten bújt hozzám, szeretgetett, mondta h szeret és egy vita kettejük között az is az én hibám.
Komolyan kérdezem: tolerálnom kellett volna ezt a bensőséges kapcsolatot kettejük között és jópofát vágni hozzá?
Nagyon egyszerű: ha azt akarod,hogy a párod veled akarjon lenni ne mással legyél Te az aki beszélget vele,aki megérti,és akivel nevethet.
Tudom ez nem megy egyik napról a másikra de csak ennyi kell és újra Te leszel a mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!