Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedvelek egy lányt, aki jó barátom. Mit tegyek?
22 éves srác vagyok, a lány 21 éves. 3 éve ismerem. Egy egyetemre, ugyanarra a szakra járunk. Hasonló dolgok érdekelnek minket, szemináriumon mindig egymás mellett ülünk, sokat beszélgetünk neten keresztül, lógtunk többször itt-ott kettesben is, de mindig csak barátként. Mióta megnövesztette a haját, csak rá tudok gondolni. Rájöttem, hogy nemcsak értékes, de szép lány is. Amit kérdeznék:
1. Ha elhívom valahová és megmondom neki mennyire tetszik és esetleg visszautasít, arra rámenne a barátságunk is? Ezt egyáltalán nem szeretném. A visszautasítást meg tudnám emészteni, de a barátság végét nem.
2. Ha visszautasít, az nagyon kínos lenne suliban is. Elülne vajon mellőlem?
3. Hogyan, milyen körülmények között mondjam meg neki, hogy nőként is érdekel? Mi a legoptimálisabb körülmény?
Szerintem hagyd ott az egyetemet, és ne keresd többé.
Addig tedd meg míg nem késő, ne rontsd el.
1. Könnyen rámehet. Hidd el egy ideig bírnád még, hogy csak barátok vagytok, de ha nem találsz időközben mást, könnyen átfordulhat haragba. Persze ez nem feltétlenül így lesz, de ez a gyakoribb.
2. Szerintem ő nem ülne el mellőled. Neked viszont lehet tanácsos lenne a saját érdekedben.
3. Kávézó, esetleg park. Valami nyugodt helyen, ahol tudtok normálisan beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!