Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem a barátom? 13/L
Tegnap délután 14:45-től beszélgettünk 22_06-ig..az elején minden jól megy,a beszélgetésünk közepétől nagyon megszívtam..és este úgy köszöntünk el,hogy:"ha holnap/vagyis ma/nem csinálok meglepetést..akkor szakítunk,szia jó éjt!"
"Meg akinek van ideje,az írjon rám,és elmesélem,hogy mi volt..pontról pontra!"
Mert még gyerek, és nem való neki párkapcsolat.
Pont, mint neked...
Szerintem meg gyerekek vagytok mindketten, és ovis szinten működik a "pasid" agya is, minek ennyi idősen egyáltalán még "járni" ? Nem birom felfogni. :D
23/n
13 évesen én még a bűbájos boszorkák világában éltem, és azt hittem én vagy Piper, a 3 másik barátnőmmel, és rohadtul nem érdekeltek minket a fiúk, pláne nem az hogy járjunk...
nem is volt egy osztálytársam se akinek akkoriban pasija volt...
pedig nem rég volt, 2004-ben voltam 13 :D
Abban legalább a család volt a középpont, nem azt hirdették, hogy segítség nem tudok választani 2 pasi közül, melyiket is szeressem? á dugok mindkettővel inkább, mert azt úgy kell megtudni.. tvájlájt szintén erről szól...
nem csoda, hogy 12-3 évesek pasiznak, jóég
Egyébként lányom, hogy tanácsot is adjak:
"Szia, csináltam neked meglepetést: szakítok veled, csá"
Hát ne hagyd már magad zsarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!