Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MELEG téma, úgy nézd meg!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MELEG téma, úgy nézd meg! Miért féltékeny ennyire a barátom?

Figyelt kérdés

Barátom pár évvel fiatalabb nálam, ő sportos én eléggé nagy darab vagyok. Sosem volt gondunk eddig, de pár napja nagyon féltékeny lett... Szinte mindenről tudni akar. Pedig semmi okot nem adtam rá.

Nagyon idegesítő, hogy mindenben turkál és átnéz mindent. Ha ez így megy tovább, lehet vége lesz.

Szerintetek mit tegyek? :(

2014. ápr. 22. 09:14
 1/10 anonim válasza:
100%
Üljetek le, és beszéljétek meg.Esetleg békülős-szex.:D
2014. ápr. 22. 09:21
 2/10 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg, mert biztos van rá vmi oka csak lehet nem akarja magától megmondani, mert kellemetlenül érzi magát tőle vagy ilyesmi
2014. ápr. 22. 09:24
 3/10 A kérdező kommentje:

Mondtam neki de semmi...

Mindenhez tudja a jelszavam is -.-" de így sem elég neki...

2014. ápr. 22. 09:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy miért csinálja, és mond meg neki hogy ha ezt így folytatja akkor komoly gondok lesznek.
2014. ápr. 22. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Alap, hogy a jelszavaidhoz semmi köze. Agyrém, hogy nem lehet magánéleted!

Az ilyen típus beteg, kerülni kell nagy ívben.

Borzalom lehet így,-ilyennel élni.

100%, hogy azonnal kirúgnám, egy napot nem bírnék ki vele!

2014. ápr. 22. 10:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

a jelszavaidat :O

és te is tudod az övéit?

2014. ápr. 22. 10:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Engem nem izgat, hogy tudja... Semmi titkolnivalóm nincs, én nem kértem el az övéit, mert én alapból mindenkiben megbízok, de csak az első átverésig, utána soha többet.

Komolyan mondom nem tudom mit csináljak... Szeretem mindennél jobban, de néha kezd kicsit sok lenni már :(

2014. ápr. 22. 13:30
 8/10 ftf1983 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne lepődj meg, ha a kiderül, hogy a párod megcsal.... a legtöbb féltékenykedő főleg, ha egyik napról a másikra lesz az a saját dolgait próbálja leplezni. Az én exem pont ilyen volt és a környezetemben nagyon sok ilyet láttam heteró és meleg pároknál is. Írtad, hogy a párod sportos így valószínű, hogy megkörnyékezik őt és esélyes, hogy engedett a csábításnak.

2014. ápr. 23. 11:13
 9/10 A kérdező kommentje:

A saját típusát nem szereti... Sosem voltak vékony vagy sportos barátjai...

Hát nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok. :(

2014. ápr. 23. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez ismerős helyzet. Nekem is a párom fiatalabb nálam, és néha nagyon komoly féltékenységi jeleneteket tud produkálni. A féltékenység alapja mindig az, ha valaki nem bízik önmagában annyira, hogy tudja, képes megtartani a párját. Szerintem beszélj vele nyíltan erről, és mondd meg neki, hogy nincs oka féltékenykedni, mert te őt szereted.

Azt meg (bár ez a személyes véleményem) ne hagyd neki, hogy mindenedbe beletúrjon. Én sem hagyom, holott nem csaltam meg soha a páromat, meg nem is titkolok előle szinte semmit, de szerintem meg kell ilyen téren is húzni a határokat. Mindenkinek szüksége van egy intimszférára, és ezt egy párkapcsolatban is tiszteletben kell tartani. Ha te meg akarod neki mutatni, mutasd, de ő magától ne turkáljon.

Üdv,

19F

2014. ápr. 24. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!