Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy fiatal huszas éveiben járó lányok (vagy még 20 évesek se) vénemberekkel jönnek össze?
Na jól van gyerekek, ne találgassatok ennyit...
Normális családban nőttem fel, szüleim házasok, és legtöbbször az idősebb pasik vonzottak (+10-15 év). Hogy miért? Mert ők valahogy "érettebbek", férfiasabbak, és még becsülik a nőket... Mert bármilyen szomorú is, a fiatalok többsége csak lukra megy, vagy legalábbis képtelen küzdeni egy nőért, mégha szereti is. Volt velem egyidős barátom, de nem volt jó vele, egyszerűen gyereknek éreztem. Aztán próbálkoztam még két fiatallal, hiába ismertem egyiküket régóta, a másikkal meg húztam a dolgot hónapokig, mégse kellettem csak egy alkalomra. Az idősebbekkel ilyen nem volt. Több többéves kapcsolatom is volt velük. Ők megtudták adni azt amire vágytam (nem pénz), mellettük nő lehettem. Plusz bennük van valami erő, amire lehet támaszkodni, ami biztonságot ad. És persze az érett gondolkodás, hogy sokat lehet tanulni tőlük.
Mindezek ellenére most nekem is elegem lett az "öregekből", és jelenleg egy öt évvel fiatalabbal próbálkozom, akiben szintén annyi az aktivitás irántam kb mint egy darab kőben, úgyhogy ha ez ilyen marad, akkor a következő megint negyvenes lesz... :/
Ja és a korombelieket valamilyen oknál fogva szinte sose érdekeltem, se régebben, se most, pedig nem vagyok ronda.
29
#42: Lehet érdekelted, csak ők is nyuszik, mint a többség :)
Visszatérve, én sem leszek már 33, de soha nem az alapján
választottam barátnőt, hogy hány éves (jó, szem előtt
tartottam mindig a 18-as korhatárt mióta elmúltam 20)
És egyik kapcsolat SEM a pénzről szólt. Persze jó dolog,
ha nem a szülőktől kell kérni egy discora, de valahogy a
nők díjazzák az önállóságot, és kevés fiatal van, akik
különköltöznek a szülőktől fiatal korukban. Nameg persze
a leglényegesebb, hogy a nőkkel NŐként kell bánni, nem
úgy, ahogy itt milliónyi kérdésben olvasom.
Sok oka lehet, hogy idősebb férfival jön össze egy fiatal lány. Ahogy előttem is írták, szerintem is a pénz a fő motiváció, főleg a nagyon fiatal lányoknál. De a nagy korkülönbség ellenére is szeretheti egymást két ember.
Engem is a nálam idősebb férfiak vonzanak inkább (5-10 év), mert szeretek olyannal lenni, akire fel tudok nézni, komoly gondolkodású, tudok vele értelmesen beszélni, vannak céljai. És általában a férfiaknak jót tesz a kor. :)
Nem azt mondom, hogy egy huszonéves nem lehet komoly, céltudatos, mert lehet. Egy 35 éves is lehet megbízhatatlan és komolytalan.
Szóval ez egy összetett dolog.
De amikor látok az utcán egy 20-21 éves lányt a kb. 50-60 éves emberrel, hát nem tudok nem rossz gondolni. :D
25/N
Most 26 éves vagyok, a Férjem 38. Azaz 12 év korkülönbség, mikor összejöttünk 17 éves voltam, Ő pedig 29.
9 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasok.
Amikor összejöttünk akkor én még tanultam, Ő pedig a legnagyobb jóindulattal sem keresett "jól", és egy öreg autóval járt. De nekem sem a kor, sem az anyagi háttér nem számított.
Az évek alatt építkezett, összeköltöztünk. Lett egy iszonyú jól fizető állása ( diplomás végzettség).
Van mindkettőknek autója, dolgozunk. Aki nem ismer minket az annyit lát belőlünk, hogy jobban élünk mint az "átlag" ember, a férjem sokkal jobban keres mint Én, szóval simán gondolhatják azt, hogy Én a pénze miatt vagyok vele, hiszen ráadásul öregebb is stb.
Engem nem érdekel mit gondolnak az emberek, mi boldogok vagyunk együtt, az idő mellettünk szól.
És, hogy a kérdésedre érdemben is válaszoljak:
az oka hogy én "öregebb" párt választottam magamnak az nem más mint, hogy: érettebb mint gondolkodásban, mint szexuális kultúrában, és van némi megélt tapasztalat a háta mögött. Kevesebb rá az esély, hogy megbolondul és otthagy, vagy piti dolgokon fog vitázni velem / szakítani, és még millió dolgot fel tudnék sorolni ide.
És ami a legfontosabb: egy 38 éves embernek eszébe nem jutna ilyen rinyáló posztot kiírni erre az oldalra, hogy idegenek véleményét kérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!