Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vénlány vagyok 23 évesen és már soha nem fogok találni magamnak senkit?
Ez butaság amit leírtál, de tudod mit?
Írj rám, váltsunk pár üzenetet és cáfoljunk rá anyukádra. :D
Anyud igazán kedves... lehet, hogy régi időkben annak számítottál volna, de változtak a dolgok.
Én sem érzem magam annak 25 évesen. És azért meg nem jövök össze bárkivel, hogy legyen valakim. Mert lenne rá lehetőségem, de inkább magamnak felelek meg, mint a társadalmi normáknak.
Szóval fel a fejjel, nem járt még le az időd. :)
Ez hülyeség. Egyrészről átlagosan 27 éves korban házasodnak a nők manapság és 29 éves korukban vállalnak először gyereket.
Másrészről a demográfiai arányok is megfordultak az utóbbi években. Ebben a korosztályban kb. 30000-rel több a férfi, mint a nő, szóval van potenciálisan legalább 30000 szingli pasi. Ráadásul pont emiatt a férfiak jó részének még sosem volt kapcsolata ebben a korosztályban. (Én pl. 27 vagyok, és még sosem volt kapcsolatom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!