Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti aggódnátok ha a párotok elmenne bulizni pár haverjával? 23/L
Én nem aggódnék, ha meg van a kölcsönös bizalom.
Te meg tarts csajos napot. :)
Én sem aggódnék, 7 év után meg pláne...Sőt én szoktam biztatni, hogy menjen nyugodtan, kapcsolódjon ki és erre mindig azt mondja: Nélküled nem akarok menni sehova sem! :)
L24
Nem
Csak ha nem jelentkezik be( az aggódásom oka a saját épsége,mert a haverjaival hajlamos sokat inni..és bealudni.. Akkor nehezen talal haza...a pesti éjsakában pedig ezt a mozzanatot banhatja a penztárcája telefonja, akár a jóképű pofija;-) is)
Más miatt nem.. Ahhoz, hogy megcsaljon nem kell a buliba mennie..ha akar bármikor keríthet rám alkalmat..
27/n
Friss a kapcsolatunk, de nem jelent problémát, ha ő, vagy én, el akarunk menni külön szórakozni. Megbízunk a másikban, így nem aggódunk. Persze, aranyosan, kedvesen mindig egymás lelkére kötjük, hogy vigyázzon magára a másik, meg, hogy másnap jelentkezzen, ha felébredt. :)
19/L
8
Mármint "rá" alkalmat.. "Rám" is, de most nem erre gondoltam:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!