Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Kezdem feladni.
Nemtudom, hogy kiben lehet a hiba vagy mit rontok el de akárhányszor megismerek egy lányt rendesen lekoptat (még az is akivel teljesen megértjük egymást mindenben). Sokat beszélünk és nagyon jól elvagyunk de a "legyünk barátok" szöveget kapom állandóan. Nem egoizmusból de nem vagyok csúnya srác és azt mondják jófej vagyok.
Nem tudom hol lehet a hiba. Kezdem feladni mert bármit is csinálok nem lesz jobb. Mit lehet tenni, hogy ne barát legyek?
37F
Nagy F.
Lassú víz partot mos. Ne görcsölj, legyél türelmes, mert meg kell ismerned a jeleket. Egy nő mást mond a szavaival és mást a testével: FIGYELJ!
Korrekt arc lehetsz, és v.miért ezt nem szeretik a lányok. Megjegyzem, fogalmam sincs, hogy miért nem jó az a lányoknak, ha törődnek velük, figyelnek rájuk. Miért kell mindig botrányosan ordenárénak lenni a pasinak, ez miért férfias?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!