Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » CSak engem idegesít rohadtul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSak engem idegesít rohadtul, hogy a barátnőmhöz mennek locsolni azok a fiúk akik szerelmesek voltak belé évekig? ráadásul ehhez még a barátnőm anyja asszisztál is.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hány évesek járnak még locsolkodni? érdeklödés szinten kérdezem, mert én utoljára 20 éve voltam, azt hittem ez már rég nem "divat".
2014. ápr. 18. 23:14
 12/15 intrepid ***** válasza:

Ha zölderdőben járok mindig rosszkedvű vagyok,

mert pálinkáért locsolnék, de csak tojást kapok.

2014. ápr. 18. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egy napon Seres Tamás, a kedves, mindég rohanó, jókedvű műsorvezető srác hívott fel a Danubius-ból:

– Öreg, gyere már be holnap a stúdióba, majd összehozunk valami jófajta kis bulit!

Másnap bementem – éppen húsvét hétfő volt –, s Tamás így kezdte mondókáját:

– Kedves hallgatóim, itt ül mellettem Varnus Xaver, az orgonaművész, tehát gyorsan döntsék el, kikapcsolják-e a rádiót! Minden esetre egy új sorozatot indítunk el, amelynek az lesz a címe: Doktor Varnus válaszol. Ma azoknak a hölgyeknek a telefonját várjuk, akiket nem locsoltak meg a férfiak.

Már csöngött is a telefon: egy asszony Szolnokról arról panaszkodott, hogy bár sok férfibarátja van, egy sem jött ma el hozzá, pedig reggel nyolc óra óta felöltözve, terített asztal mellett várja őket. Ilyen hülyeségre értelmes választ adni nem lehet – tudtam, hogy ilyenkor csak az improvizáció segít. Megkérdeztem a telefonálót:

– Ne haragudjon asszonyom, de az ön férfibarátai nem házasok véletlenül?

– De, többnyire azok – válaszolta.

– Nos, amióta az a bizonyos eset megtörtént húsvét hétfőjén a közismert színházkritikussal, ne csodálkozzon kérem, hogy a házasok nem szívesen hagyják magukra egymást!

– Miért, mi történt? – kérdezte a nő.

– Nos, az említett kritikus húsvét hétfőjén elment locsolkodni, s a feleségét – aki szintén locsolókat várt – otthon hagyta. De mivel nem volt benne biztos, hogy az asszonykát csak parfőmmel fogják-e megöntözni, berakott a feleségének az ágya alá egy pohár tejszínt, s az ágy alsó deszkájához egy kanalat erősített. Ha a feleség egymaga feküdt be az ágyba, a kanál nem érte el a tejszín szintjét. Ha ketten feküdtek rá, a kanál belelógott. Este hazament, s a pohárban és a kanálon tejszín helyett vajat talált."

Varnus Xavér: Isten majd megbocsájt, az a mestersége

2014. ápr. 18. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként nem értelek. Meglocsolják, kapnak tőle piros tojást. Váltanak pár szót, és mennek tovább. Na és?

Mihez asszisztál az anyja? Hogy meglátogatják őket? Mit kéne tenni? Felháborodottan rájuk csapni az ajtót, mert a leányzó már foglalt? Vagy esetleg szerinted mindegyik megdöngeti a barátnőd, az anyja meg tartja a gyertyát?

Túl féltékeny vagy.

Vagy esetleg a leányzó nem hűséges, és van okod félni?

2014. ápr. 18. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:

"a barátnőmhöz mennek locsolni azok a fiúk akik szerelmesek voltak belé"

Kérdező!

Itt az alkalom. Ha kiállsz a ház elé, akkor most meg tudod számolni, hogy hány pasija volt eddig...

Amúgy ne aggódj, mert most kivételesen felülről locsolják majd...

2014. ápr. 19. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!