Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nem vagyok orális szex párti?
"csak másfél éve vagyunk együtt, és nem tudom, h hosszú távon mire számítsak."
- És mi mégis honnan tudjuk ezt? Meg egyáltalán mit számít a válaszunk? Ha azt mondjuk, baj, rászoksz a nyalásra? Ha nem, akkor megnyugodsz, de azért mégsem, mert sosem lehet tudni?
Egy kapcsolat szexuális téren akkor lesz jó hosszútávon, ha mindkét félnek azonosak az igényei, azonosképpen gondolkoznak a dolgokról.
Mi közel 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, de mindketten orális szex pártiak vagyunk. Tehát nekem nem kellett olyan pasi aki nem csinálja, a férjem pedig csinálja, illetve neki sem kellett olyan nő, aki nem csinálja, én pedig csinálom. Szóval nálunk ez kölcsönös volt, tehát nincs gond. Mi mindketten szeretjük csinálni is és élvezni-érezni is, mivel mindkettőnk számára jó és alapvető részét képezi a szexnek.
De ha nálatok ez nem lényeges, jó úgy, ahogy van, akkor nálatok meg úgy is jó. De ha a barátnőd mondjuk akarja és te meg egyszer úgy gondolod, hogy inkább már nem csinálod neki, meg nem akarod, hogy ő csinálja, de ő továbbra is szeretné érezni, illetve csinálni, akkor abból lehet gond. De ezt inkább kérdezd meg tőle, hogy mi lenne, ha kiiktatnátok ezt? És biztos választ csak tőle kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!