Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami tanácsot vagy ötletet tudnátok hogy bírjam ki?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel fél éve együtt vagyunk ,de sajnos ez távkapcsolat mivel több száz kmre vagyunk egymástól. kb 2hónaponta tudunk találkozni 3 napot ,mert szünetekbe leszokott jönni rokonokhoz de akkor is szülei alig engedik hogy találkozunk. Én meg hiába megyek le szüleik látni se akarnak. Húsvétkor lesz esélyem megismerni a szüleit és ha minden igaz nyáron együtt lehetünk szinte mindennap . De 4évig mit tegyek hogy kibírjam azokat a hónapokat amikor csak skype és telefonon tudunk beszélni?2014. ápr. 18. 12:29
1/4 anonim válasza:
Veszett fejsze nyele ez a kapcsolat szerintem...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a kapcsolattal van baj hanem 4év mert utána már mindennap együtt lehetnénk
2014. ápr. 18. 12:35
3/4 anonim válasza:
ez sztem szopi, 4 év elég nagy megprobáltatás, gondolj csak bele, elvileg a szerelem elmulik 1-2év alatt... na már most ti beszélgettek és 2havonta szexuáltok egy jót 3 napon keresztül az lehet h ha neked nem is de a csajszinak nem lesz elég, így véget fog érni még a 4.év vége elött, de ne legyen igazam :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ha már a szülei elfogadnának akkor sokkal egyszerűbb lenne. De igazából nem is értem mi a baj semmi rosszat nem tettem akinek tudok segítek és még esélyt se adnak hogy bemutatkozzak stb .
2014. ápr. 18. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!