Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolában, munkahelyen, chaten, azaz közösségekben a nők miért csak azt az egy (max. Két) férfit veszik észre, akik sármosak, jó megjelenésűek?
Úgy vettem észre, hogy ahová bekerülök közösségekbe (iskola, évfolyam, szak, munkahely, üzemrész, chat, fórumok stb.) ezeken a helyeken a nők kimondottan egyetlen férfire vannak ráállva és senki mást észre se vesznek. Minden helyen van egy ilyen úgynevezett alfahím, aki valami tulajdonságából fakadóan kimagaslik a többi "szürke" férfi közül (általában kinézetre), és a nők erre az egy valakire olvadoznak és gyakorlatilag náluk senki más nem jöhet szóba azon az említett férfin kívül.
Az a helyzet hogy mindenhol ebbe a problémába ütközök, így a nőknél ismerkedésre igencsak lecsökkennek az esélyeim. De nemcsak nekem, hanem pl. több jóképű, önmagára adó, igényes, kedves kollégám, iskolatársam is van/volt, akiknek szintén ez volt a problémájuk, hogy labdába se rúghatott a lányoknál, mert mindig volt egy valaki, aki miatt a lányok teljesen meg voltak zavarodva.
Egyéninek tűnik a problémám/problémánk, vagy esetleg más férfiak is tapasztaltak már ilyet a közvetlen környezetükben?
(28/F)
Mert ez így van. Sok nőnek az alfák kellenek, persze a
kinézetre is (aminek nagyrésze genetika, tehát nem te-
hetnek az emberek róla). Viszont azt is nézd meg, hogy
az alfák között mennyire vannak elszállva az emberek.
És azt is, hogy sok nőnek a csipája érett kora ellenére
sem nyílt ki :)
Ez mindenhol így van sajnos,a többit észre sem veszik,le sem szarják.Ez a mai világ,a felszínesség netovábbja.Én már megszoktam,mivel nem vagyok a legnagyobb szájú macsó gyerek,ezért valószínű nem lesz barátnőm soha,még nem is volt...Egyre jobban beletörődök,ahogy telik az idő.
22/F
Ezekben a közösségekben több jóképű férfi is létezik, mint ahogyan az iskolatársaim és a kollégáim is, viszont őket észre sem veszik, mert van ez az EGY férfi, még egyszer leírom: ez az EGY férfi, akit mindenki akar.
Nincs benne a kérdésben a megoldás, mert semmivel nem tartjuk magunkat különbnek ettől az egy alfahímtől, akire mindenki gerjed. ... és mindenhol ez van. Minden helyen van EGY kiskirály, aki mellett labdába sem rúghat a többi férfi.
Nagy a választék, így konkrétan azt csinálunk, amit akarunk. Ha van jobb, miért a középszerűt választanánk?
Igen, a felszínesség netovábbja. De ti ugyanilyen mocskok vagytok. Semennyire sem vagytok különbek. Semennyire.
Tehát kvittek vagyunk. Mindenkinek a szép kell és ezért felesleges vinnyogni.
Tudjátok néhányunkat igencsak dühít az, hogy létezik EGY úgynevezett falkavezér, aki (mint ahogyan írta az egyik hozzászóló: az átlagnál kicsit nagyképűbb, és lenézi a többi férfit, mert ő a valaki) mellett senki másnak esélye sincs a nőknél.
Többször voltam már fültanúja a lányok közötti trécselésnek, amikor a leglegleg férfiről beszéltek, aki főnökük volt, vagy csoporttársuk stb. Más pasi náluk szóba sem jöhet. Tehát egy ilyen beszélgetés nem arról szól közöttük, hogy nézd már milyen helyes pasik járnak az évfolyamunkra, és olyan nehéz közülük választani, hanem konkrétan EGY valaki áll rá mind és a többi férfit észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!