Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondhatok erre a viselkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatok erre a viselkedésre?

Figyelt kérdés
a baratom ma eljött hozzám, itt volt egy órát, aztán kapott egy sms-t, és azt mondta, h el kell mennie. megmutatta az sms-t, és az anyja küldte. aztán fel is hivta, és hallottam az anyja hangjat. tehat sztem nem masik csaj. de most meg irtam neki, és ki van kapcs. a mob.ja. nagyon mérges vok, h tehetett ilyet? haza kellett mennie, mert az anyja rosszul volt. felnőtt asszony, feltalálja magát valahogy, nem? nem a pasi fogja megváltani, ha hazamegy. nem? 2 éve vagyunk egyutt. 19,l
2009. dec. 22. 00:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Jobb egy vaklármára ugrani, mint egy igazi vészhelyzetet elhanyagolni. Én sem értem, hogy miért éled ezt meg személyes sértésnek.
2009. dec. 22. 01:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Ennyire egy önző alakot soha a büdös életbe nem láttam,pedig én aztán már sok mindent megéltem!!! Kíváncsi lettem volna,hogy te fordított esetben mi a rákot csináltál volna?! Visszaírtál volna anyukádnak egy olyan SMS-t,hogy "Bocs,a pasimmal készülünk b*szni,te meg már úgyis felnőtt nő vagy,eltudod látni magad,szóval ne zavarj!"

Hát kétlem! Bár,amilyen önző vagy,még ezt is kinézem belőled!

Nem érdekel,ha alpári voltam,meg sem érdemled,hogy normálisabb hangnemben beszéljenek veled!

Sürgősen gondolkozzál el!

2009. dec. 22. 01:20
 13/16 A kérdező kommentje:
nem, de valoszinuleg kihivnam a mentoket. de a pasim mit tud vele csinalni??
2009. dec. 22. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

legyél te is beteg,de csak annyira,hogy mentő ne kelljen hozzád,de rádnézni meg ne nézzen senki...majd rájössz...

idióta

még szép,hofy siet az anyjához

és sértődnie inkább párodnak van miért...meg se kérdezted,hogy kell e segiteni (2éveskapcsolatban már természetesnek kellene lennie),meg se kérdezted,hogy mi baja az anyjának...még ha elkezdessz majd hisztizni neki,hogy miért hagyott ott,meg előadod amit itt,én kib@sználak helyben...

L

2009. dec. 22. 09:53
 15/16 A kérdező kommentje:
megkérdeztem, oda is adtam a telefont, h hivja fel. ma is irtam neki, és még neki állt feljebb. sőt, most meg ki van kapcs. a telefonja. szoval, nem is tudom, h mire gondolhatnék.. :S te utolso, meg ne kivanj rosszat senkinek se.
2009. dec. 22. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Úristen 19 éves létedre hogy gondolkozhatsz így?

Amúgy miért nem mentél vele segíteni, ha ez ennyire aggaszt, főleg így hogy már két éve együtt vagytok. Mi is két éve vagyunk együtt de ha kapna egy ilyen telefont, biztos hogy vele együtt rohannék az anyukájához, pedig én sem szeretem "anyóst" minden pillanatban. Sőt ő kisebb dolgokért is elrángatja a barátomat egy-egy találkozónkról. Nem esik jól, de nem akadok ki, egyenlőre ő a családja és nem én. A két év ellenére is. Szerintem gondolkozz el magadon.

2009. dec. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!