Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a kedvében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a kedvében tudjak járni?

Figyelt kérdés

A barátommal 5 hónapja járunk egyutt.

Néha olyan, mintha nem lennék elég jó neki, de szerinte pedig csodálatos vagyok,illetve ezt mondja mindig.

Sokszor elég feszult, sokat melózik és nagyon szeretnék elmenni vele valamerre, de van amikor nem igazán akar, persze azt mondja, hogy tetszik neki az otletem.

Mostanában alig járunk valamerre, az elején sokkal tobbet jártunk el ide-oda.

Nekem nem ez a fontos, csak annyira rossz már bent punnyadni.

Mit tegyek, hogy tetszek neki, hogy elvigyen a haverjai kozé?

Mit tegyek, hogy nagyon szeressen?

Én próbálok mindent megtenni, de alig változott ez

Mit tegyek?

2014. ápr. 16. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ő változott meg negatív irányba,amiről te nem biztos,hogy tehetsz.Talán már nem annyira erősek az érzései irántad.Erre mindenképpen kérdezz rá tőle.Ha tagadja,valami akkor sem oké vele.Ne hagyd annyiban a dolgot,mert ha nem őszinte veled,és csak ámít,akkor a fene megette az egészet.Erőltesd azt a nagy beszélgetést,ha másképp nem megy.
2014. ápr. 16. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!