Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek beleférne, hogy a párotok a volt nőivel találkozgasson meg írkáljanak egymásnak facebookon?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a nő, akivel épp van...Nem.

Igaz én pasi vagyok, de a kérdés lényegét értem így is.

2014. ápr. 15. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
mi éppen most írkáltunk egymásnak az exemmel, de egy poszt miatt. meg kérdezte hogy vagyok. aztamindenit...:D nem tudom hogy milyen írkálásra gondolsz.. a tali mondjuk túlzás...
2014. ápr. 15. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Természetesen nem, de én elég féltékeny típus vagyok. Te ismered a párod, tudod, hogy mennyire bízhatsz meg benne. De ha megbíznál, nem írtál volna ki ilyen kérdést. :P
2014. ápr. 15. 15:20
 4/13 A kérdező kommentje:

hát engem zavar.. nem kell találkozni volt csajokkal..

másrészről meg szerintetek nagy kérés, hogy ne írjon egy sort se annak a nőnek, akivel korábban megcsalt? mert szerinte abban nincs semmi, ha barátilag írnak, hogy mi újság meg ilyenek, de engem meg zavar.. csak ha tiltom a volt csajoktól, úgy érzi leszabályozom, de szeretném valahogy megértetni vele, hogy ez nem normális dolog így.

Van valami tanácsotok, ötletetek?

Nem akarok egyből szakítani, szeretném megértetni vele a dolgokat..

2014. ápr. 15. 15:21
 5/13 anonim ***** válasza:
hoppá, akkor itt nem az a baj hogy az exével irogatnak, hanem AZZAL A NŐVEL, AKIVEL MEGCSALT!!!!! ebben az esetben viszont nem értem, h miért vagy vele.... nincs bizalom emiatt, így a kapcsolatnak sincs semmi értelme.
2014. ápr. 15. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Majd megcsal újra.

Komolyan visszafogadtad megcsalás után? : D Én úgy vágtam volna ki, mint annak a rendje.

Ráadásul most újra "találkozgat" azzal a csajjal...

Én úgy vagyok vele, hogy az ex a múlt, nem kell velük találkozni.

2014. ápr. 15. 15:24
 7/13 A kérdező kommentje:

Úgy voltam vele, hogy amit meg lehet még javítani, azt ne dobjuk el. Jól is működött, most viszont valami bekattant nála.. írogat velük, meg találkozott is az egyikkel. Nekem azt mondta véletlen, de meg volt az szervezve..

Elege van abból, hogy ő nem beszélhet egy csajjal se, holott erről szó sincs, nem szólok a nőkért, de azért igen, hogy az exekkel ne írogasson.. akivel megcsalt, azzal meg főleg ne írjanak egy sort se egymásnak. Nagy kérés ez? Mit mondanátok neki, hogy észhez térjen?

2014. ápr. 15. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
A helyedbe en rögtön mondanam neki,hogy vagy megszakit minden kapcsolatott ezzel a növel,minden forman,vagy fogja cuccait,aztan költözzenek össze,ennyi.Valoszinü nem valtozott semmit,es meg mindig erdekli az a nö,hat mindenesetre nem semmi a foszer.Ne türd el ezt,hogy megalazzon,szorakozzon veled.
2014. ápr. 15. 15:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Mondtam neki, de semmi. Felkapja a vizet, előadja az áldozatot, hogy elege van a féltékenységemből, hogy ő nem beszélhet már senkivel, holott nem akar mástól semmit, mert akkor nem velem lenne, de nehogy már ne beszélhessen a csajjal, ha összefut, mikor csak haverok..

Csak ugye a drága hölgy is csak ellenem hergeli... azóta úgy még jobban kiáll magáért, hogy ő azt csinál, amit csak akar!

Valahogy higgadtan kellene érvelni..

2014. ápr. 15. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne is törödj vele,csinaljon amit akar,ne szolgald ki,ne fözzel neki,ne mossal ra,semmit ne csinalj,csak magaddal foglalkozz,aztan ha megkerdi mivan,akkor majd a baratnöd megcsinalja,költözz oda,de probäljätok higgadtan megbeszelni,hogy ö mit szolna ha te pasikkal beszelgetnel,talalkoznal.
2014. ápr. 15. 15:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!