Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, miért imádtok Raplizni?
Számomra teljesen kiakasztó, az hogy már a sokadik lányban csalódtam (3 éves kapcsolat). Nem mintha én nem lettem volna hibás, de az hogy egy nyomorult problémát nem lehet megbeszélni?!, ha meg megbeszéljük akkor 2 nap múlva megint ugyan az a fáma. A sértődés, a már-csak azért sem... nekem ez-az nem jó, vállhúzogatás, minden szinten belefosni a másik arcába.
Egyik barátom kapcsolata is végét járja ezért.... a lányt felhívta egy hétvégére a lakására. Mondanom sem kell, a lány ott maradt... de nem hajlandó kitenni a lábát sehova. Felmentem hozzájuk, elmentünk sörözni barátommal (kiszabadítottam :D), utána egy kerek hétig nem volt jó semmi a párjának, ráadásul duzzogott mindenen.
Sokszor azt érzem 25-27 éves "érett" nők, hülyét csinálnak belőlünk, ezzel a gyerekes viselkedéssel. Ilyenkor hol marad az emancipáció, meg az "elférfiasodás"... nagy humbug az egész..
Egyedül maradok, vagy búza leszek komolyan mondom. A négy fal sokszor jobb társ az életben mint bármilyen nő.
Az a baj, én nem szoktam olyan lánnyal kezdeni aki alapból kényes. De eltelik pár hónap, után szokott borulni. Valahogy nem tudnak határt szabni az érzéseiknek/kombinálásnak. Aztán ha a fejem tetejére állok sem tudok mit csinálni :/...
Egyébiránt az összes nő azt mondja hogy ÁÁ Ő NEM ILYEN, ez is kb olyan mint a pénz szeretete
"A kérdező szerintem elfelejtett kitérni arra, hogy ti nők, akik ilyenek vagytok, a kapcsolat első heteiben, hónapjaiban szeretitek a szebbik oldalatokat mutatni, aztán pár héttel, hónappal később bizony kimutatjátok a fogatok fehérjét, és akkor kezdődnek a problémák. "
Megsúgom, ennyire erővel "ti férfiak" se csináltok mást azért hogy a p*na közelébe kerüljetek. Nem kéne általánosítani.
"Megsúgom, ennyire erővel "ti férfiak" se csináltok mást azért hogy a p*na közelébe kerüljetek. Nem kéne általánosítani."
Mellébeszélés. Nem ez a megvitatandó kérdéskör, teljesen logikátlan reflektálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!