Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapcsolatban van kinek mi hiányzik a szingli életből és aki szingli mi hiányzik egy kapcsolatból?
Ignes Agnes, ez igaz, ezt arra értettem, hogy én pl a szüleimmel élek, vagyis ha odajön a párom, akkor szinte csak a szobámba tudunk lenni, ha ő is a szüleivel lakik, akkor meg ott is...
A volt párommal egy évig nagyjából együtt éltünk, volt egy másfél szobás lakása, nem járt állandóan a nyakamra amikor mondjuk a hálóban olvastam, de akkor is a tudat hogy ott van, és bármikor bejöhet, az zavart. Plusz a tv ami állandóan szólt kint, az is nagyon idegesített, én már évek óta alig nézek, zavar a hangja...
De lehet velem van a gond, kicsit nehezen alkalmazkodom, mivel testvérem nincs, külön szobám viszont mindig is volt :D :/
nekem ha egyedülálló vagyok, akkor nagyon hiányzik az érintés.
ha vagyok valakivel, akkor pedig valahogy az a nyugalom hiányzik, hogy azt tehetem, amit akarok.
Mi sem külön élünk egyelőre a szüleinktől, de pont így tuti van elég külön töltött idő amikor tudunk a saját dolgainkkal foglalkozni. Együtt élésnél meg ő nem zavarna, ha csak úgy ott lenne. Amúgy a többség - pl. itthon a rokonok tudnak zavarni úgy is, ha csak itthon vannak és egy emelet választ el tőlük - pont emiatt, hogy bármikor csak úgy idejöhetnek és megzavarhatnak valami hülyeséggel. Ha a barátom akarna mondani valamit, azt nem érezném megzavarásnak. (Később meg olyan lakásban vagy házban akarunk élni ahol mindkettőnknek van saját elvonulós szobája aztán akkor direkt nem zavarnánk egymást, ha valamelyikünk egyedül akar lenni.) Meg lehet ezt is oldani szerintem, hogy ne zavarja egymást a két ember. (Mázli, hogy tévézni egyikünk sem szokott, mert az engem is zavarna.)
Én már házas vagyok. Őszintén mondom hogy nem hiányzik a szingli élet. Eleget voltam egyedül.
Kapcsolatban, és házasként is ugyanazokat a dolgokat csinálom amit eddig. Van időm olvasni, netezni, a hobbimnak élni, barátokkal lógni, és emellett még van egy szerető férjem is, és nem egyedül kell feküdnöm éjszaka, kelnem reggel. Mindig van kihez bújni. Ennél nincs is jobb. És az eszméletlen jó szexet még meg se említettem:D
csak ki szeretném fejezni, hogy nagyon tetszik, amit az utolsó válaszoló írt. én is ilyenre vágyom. már régóta vagyok egyedül, szintén nő vagyok, és nagyon jó lenne, ha lenne egy biztos kapcsolatom olyan valakivel, akivel szeretjük egymást, és mégis meglenne a személyes szabadságom.
Ha van valami tipped, utolsó, (hiszen te is sokat voltál egyedül, ahogy írod) amit te is bevetettél, hogy ezt megvalósítsd, akkor, kérlek, oszd meg velem.
szingli életbő?
hogy valaki törődik velede és te számítasz neki a legjobban akit szorosan ölelhetsz csókolhatsz szerethetsz
Én szingli vagyok és nekem nem hiányzik semmi.
25 F
15-ös vagyok. Az utánam válaszolónak üzennék. Nem csináltam semmi különöset. Egyszerűen az én személyiségemhez teljesen hasonló férfit választottam, aki nem betegesen féltékeny. Nem képzeli azt hogy ha pasi barátom van akkor azzal biztos szexelek meg ilyenek.... Hanem olyat akinek szintén különböző nemű barátai vannak, ezért megérti hogy létezhet 2 ember között csak barátság akkor is ha ellenkező neműek. Ezt sokan nem tudták elfogadni...Aztán többnyire olyan pasikkal jöttem össze akik eleinte megjátszották a kedves törődőt, és amikor már kitűnt milyenek....léptem mert nekem nem tetszett ha pl egy pasi 5 napig azt se kérdezi meg élek e. Nekem szükségem volt a mindennapi kapcsolattartásra. Vagy pl nem maradtam olyan pasi mellett aki megcsalt, és még meg is ütött amiért szakítani akartam, vagy olyan mellett aki egyedül akarta megszabni hogy mikor fogunk először lefeküdni egymással...mert az én véleményem szerinte nem számít ebben a kérdésben:D de olyan is volt, aki azt hitte nem veszem észre hogy meg akar csalni...meg akart, csak még ideje nem volt rá. Őt is kidobtam.
Nos az ilyeneket otthagytam, és vártam arra akit szeretni tudok, személyiségben olyan mint én, nem féltékeny fajta, törődik velem, és ez természetes nála. Nem az hogy egy idő után leszarja a társát...Ennyi. Mindössze 5 évig tartott és 24 évesen megtaláltam:) Magyarul az igazira vártam, és meg is lett. Úgymond nem ragadtam ott senki mellett, csak hogy legyen valakim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!