Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkó lennék emiatt?
Figyelt kérdés
Elhagyott a barátom mert a távolság miatt nem bírta már folytatni a kapcsolatot. De azt mondta nyáron talán újra tudjuk kezdeni a kapcsolatot, mert mindennap tudunk találkozni.
De én nem akarok rá várni. Nem azért mert nem szeretem, hanem azért, mert nyáron sem biztos, hogy mellettem fog kikötni. Ki tudja, ő is most hány csajt szédít... Biztos udvarol össze-vissza. Nem akarok csalódni, ha nyáron sem lehet az enyém, mert már valaki mással lesz.
És ezért arra gondoltam, hogy elkezdek pasizgatni. Szeretném jól érezni magam.
Ha bepasizok, és nyáron már lesz egy jó kapcsolatom, akkor én most bunkó voltam vele, mert nem vártam meg? Szerintetek várnom kellene, vagy éljem az életem, ahogy alakul, és pasizzak bátran?
2014. ápr. 14. 16:16
1/2 anonim válasza:
Szakított veled - innentől azt csinálsz, amit akarsz. Nem kötelességed várni rá, sőt, egyáltalán nem várhat el ilyesmit... Viszont mindenképpen korrekt lenne, ha jeleznéd neki, hogy nem fogsz láncra verve várni rá egy toronyban, hanem éled tovább az életedet, és továbblépsz, hiszen szakítottatok.
2/2 PearlDiver válasza:
Mivel szakítottatok, nem várhatja el tőled, hogy zárdába vonulj egész nyárig. Ha közben bejön neked az élet, akkor így járt... ha nem, és nyáron pl újra egymásba szerettek, akkor meg mázlija volt. De #1-nek igaza van, azért jelezd neki hogy nem fogod feltenni magad a polcra az ő kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!