Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok férfi és nő miért áldoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi és nő miért áldoz fel mindent, dobja el és dönti romba addigi életét egyetlen éjszakáért (megcsalás)? Abban a pillanatban nem tudnak gondolkodni? Megéri nekik vagy végül mind megbánják?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 14:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ebben igazad lehet utolsó, de mindenkinek saját magát kell elsősorban ismernie. Ha tudom, hogy gyenge vagyok, akkor elkerülöm az ilyen helyzeteket, nagyon egyszerű. Mert amire a kérdés is irányult, egyszerűen nem éri meg. Aki meg tudatában van a gyengeségeinek és mégis belemegy az ilyesféle helyzetekbe, megérdemli a sorsát.
2014. ápr. 15. 04:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, ebben pedig neked van igazad.

Én sem megyek már bele olyan helyzetekbe amiből sejthető, hogy baj lehet. pl: Hiába hiv egy nő fel a lakására, elvből nem megyek fel. Hivtak már szinházba is -> nem, mentem. Stb. Egyszer, vagy kétszer tudtam erős lenni, de nagy lutri erre alapozni. Viszont ehhez is kell rutin, hogy tudd mikor mit nem csinálsz. Fiatal srácként ez még nekem sem volt meg.

2014. ápr. 15. 08:17
 13/15 anonim ***** válasza:

dowd nézd.

Most tisztázzuk, hogy neked is van egy véleményed, meg nekem is. A kettő nem egyezik meg. Mert én ezt a hormon dumát is kifogásnak tartom. A nőknek is vannak hormonjaik, mégis rengetegen hűségesek a párjukhoz....

Szóval szerintem úgy tisztességes, ha elfogadjuk hogy te így gondolod, én meg úgy. És nem jössz azzal, hogy nekem nincs igazam. De igazam van. Egy olyan igazság amiben én hiszek!!!!

Neked meg egy olyan igazad van amiben te hiszel!!! Így megkérlek hogy ne köss bele a válaszomba olyan formában hogy nincs igazam. Mert ezt én is megtehetném veled. Viszont nem teszem mert tudom, hogy amit te írtál az neked szent meggyőződésed. Így én csak elfogadom, hogy neked más véleményed van. ÉÉÉs ha én elfogadom, akkor fogadd el te is. N/28

2014. ápr. 15. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszek benne, hanem tény, hogy a tesztoszteron hatása ilyen. Ezt nem én állitom, hanem egy tudományág. Az ösztrogén, és progeszteron a kanyarban nincsen hozzá képest (nem is kell neki, mert más a feladatuk)

Nem sértés volt, hanem csak leirtam azt amit komoly szakemberek állitanak, és abszolute igazolva is látom, férfiként tudom milyen a vörös köd az agyon.

Ezt te nem tapasztalhatod meg,mert nő vagy. Ezen nem megsértődni kell.

2014. ápr. 15. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
És mielőtt belekötnél: igen a nőkben is van tesztoszteron, csak töredék mennyiségben.
2014. ápr. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!