Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszabadulni a FRIENDZONEból?
"A nevem ellenére én is lány vagyok"
Hogy hívnak? Károly?
"Ha te sem barátként közelítesz egy csajhoz, akkor ő sem fog annak tekinteni."...Na ez a bullshit :D
De amúgy tény hogy jól kell irányítani a dolgokat, nem is lerohanni, de nem is elhúzni az időt.
Ahogy már többen említették, kikerülni belőle nehéz.
Az elejétől megfelelően kell hozzáállni: tudatosítani, h te nem barát akarsz lenni. Így vagy többként fog rád tekinteni vagy lelép (de legalább kiderült és nem húzod az idődet).
Ahogy már írták, nem jössz be neki és kész. Innentől kicsit a meleg barátja leszel leszámítva hogy nem vagy meleg. Nekem volt olyan barát("nőm") aki még át is öltözött előttem.
A kérdésemre hogy miért nem szégyell átöltözni egy fiú előtt az volt a válasz "ja hát te nem számítasz úgy". Mondjuk ez már a legalja. Többszöri szerelmi vallomásomra is csak röhögött meg elviccelte vagy szimplán nemet mondott. Mentségemre legyen mondva, hogy 17 voltam, tapasztalatlan és naiv.
A FRIENDZONE létezik. A nők máshogy működnek mint a férfiak. A nők képesek a pasikra semlegesként tekinteni (ami szerintem megalázó egyébként, de ez van) A férfiak ugyanezt nem tudják. Még ronda nőkkel se (szerintem). Ezért nekünk ez fura és kellemetlen érzés.
De itt egy jó definíció:
“The ‘friend zone’ is like the penalty box of dating, only you can never get out. Once a girl decides you’re her ‘friend,’ it’s game over. You’ve become a complete non-sexual entity in her eyes, like her brother, or a lamp.”
27/F
Sehogy. A friendzóne-t pontosan azért találták ki a lányok, hogy legyen hova száműzniük azokat a pasikat, akiktől ugyan semmit nem akarnak,de a szimpátiájukat meg a hódulatukat azért elfogadják...
Egy gulágról könnyebb kiszabadulni mint a friendzónából, ne töltsd vele az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!