Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok? Aki többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Aki többször megverte a barátnőjét az meg tud változni?

Figyelt kérdés
Én rengeteg embertől azt hallottam,hogy nem,max egy darabig tudja tűrtöztetni magát.Szerintetek?
2014. ápr. 13. 19:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem, de te újra és újra adni fogsz neki egy sokadik esélyt, mert jól néz ki.
2014. ápr. 13. 19:37
 12/22 anonim ***** válasza:
6/8 LOL :)
2014. ápr. 13. 19:38
 13/22 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele,hogy egy nőre nem lehet kezet emelni..volt egy hülye gyerek aki pattogott nekem össze-vissza,de nem csaptam meg mert ott maradt volna...fele akkora volt mint én,inkább kiröhögtem.Mindenki a saját súlycsoportjába verekedjen.:D
2014. ápr. 13. 19:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Hozzátenném az előző válaszomhoz (# 3/13),hogy talán még akkor sincs minden veszve, ha háromszor történik meg az eset, plusz egy a ráadás (mint tudjuk).

De ezek után már tényleg el kell gondolkodni.

2014. ápr. 13. 19:46
 15/22 anonim ***** válasza:
NEM.
2014. ápr. 13. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:
ha akar, meg tud. nem kényszerből csinálják, hanem mert megengedhetik maguknak. ha nem engedhetik meg maguknak, abbahagyják. nem lesz elvonási tünet.
2014. ápr. 13. 19:57
 17/22 Fish1 ***** válasza:
Csak akkor fog megváltozni, ha ő maga akarja ezt. Ez pedig nem rövid idő. Ha rövid távon szünetel a verekedés, akkor a másiknak való megfelelésből teszi és ez csak átmeneti, ugyanúgy csinálni fogja tovább. Én azt mondom, hogy az ilyen pasit azonnal ott kell hagyni. Aki tűri, és abban reménykedik, hogy egycsapásra megváltozik minden, az téved és később megfizeti az árát.
2014. ápr. 13. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:
NEM!!!!!!
2014. ápr. 25. 11:10
 19/22 anonim ***** válasza:

Most már csak azok írnak ide, akik céltudatosan kerestek a kérdésre.

Sajnos őket verik, higgyél nekik.

2014. ápr. 27. 21:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Igy igaz, en is rakerestem. Sirva konyorog hogy soha tobbet.. Par het sem telik el! Tudnek meselni 20 evesen.. Sajnos.
2014. aug. 30. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!