Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat megváltoztathatja az ember személyiségét?
Mióta kapcsolatba vagyok a barátommal, teljesen más lettem, és negatív irányba változtam, amit a többiek is látnak rajtam.
AMik szívből jöttek régen, már nem jönnek úgy. És hiába próbálok visszaváltozni, nem megy. Ha nincs velem(pl. eltávolodunk, vagy nyaral), akkor visszatér a "régi énem", és a többiek is látják, hogy kicseréltek.
Ugyanakkor meg elszakadni nem tudok a barátomtól(hosszú történet), de hiányzik a régi "Énem"...
Volt már valaki így?
Köszönöm a válaszokat!
Jobb esetben én is pozitív irányba változnék, csak sajnos ez nem "szerelmi kapcsolat" volt, hanem bele kényszerítettem magam dolgokba amikbe nem kellett volna, és most jön ki a negatív hatás rajtam...
Olyan embert keress,aki felfelé húz,és azt érzed,hogy pozitívan hat rád,vele lehetsz igazán önmagad.
Ha nem illetek össze akkor tényleg megváltozol miatt rossz irányba :/ sajna nekem is volt már ilyen,de elengedtem őt,jól tettem!
Nem tudom te hogy vagy vele,de szerintem nem érdemes nála leragadnod,gondolom nem ő az egyetlen férfi,és nem ő az igazi,ha visszafog,és megvéltozol miatta.
Nekem sokkal rosszabb kedvem is volt ezalatt az időszak alatt,mindig azt kellett néznem,hogy mikor mit csinálhatok,és mit nem,hogy neki megfeleljek...de nem bírtam sokáig.Mikor eltávolodtam tőle,kinyílt a világ.
Ugyan ez van velem is!!!
Mintha a szívemből olvasnál...
Bár nem szabja meg, én is ezt érzem, hogy figyelem, mikor mit csinálhatok. Egész délután jól vagyok, és amikor tudom, hogy este chatelni fogunk, görcsben van a gyomrom, lemondani(vagy megmondani, hogy nem leszek) meg nem tudom. Már pánikbeteg vagyok miatta, sajnos, és ez nem én vagyok. De nem tudok elszakadni, pedig igyekszem. És egyedül érem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!