Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? Hogy tudnám rávenni, hogy észrevegye magát? 16/L
Próbáld meg, hogy nem te hozod helyre a kapcsolatot lássa, hogy neki is ha fontos vagy akkor ennyit meg kell tennie. Ha annyira nem képes, hogy 2-3 havonta figyeljen rád akkor lehet meg se érdemel. Te eljátszottad már ezt vele? Hogy amikor ő várja, hogy figyelj rá akkor nem figyelsz rá? Ha meg kibukik akkor megmondhat, hogy erről beszéltél neki...
Egy távkopcsalotot 2 évig nagyon nehéz helyben tartani. Mekkora a távolság köztetek?
Szerintem 16-17 éveseknek egyszerűen nem való a párkapcsolat. Sőt szerintem senkinek se de ilyenkor még pláne nem. Én a helyedben szakítanék, és ismerkednék olyan pasikkal akikkel tudok "ténylegesen" járni.
17/L
Ezért nem érdemes távkapcsolatban lenni.
Nekem volt egy távkapcsolatom de nem sokáig tartott.
A barátnőmmel én is neten beszélgettem hétköznapokon de egész nap nem ülhetek a gép előtt. Ha mondtam neki hogy most kimegyek egy kicsit a haverokhoz akkor annak nem örült. Ha közel lakott volna akkor jöhetett volna velem.
Szerintem nem a barátod a hibás hanem a helyzet rossz és te is lehetnél megértőbb hogy van neki is élete, akkor is ha nem vagy ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!