Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátommal lelkileg "össze vagyok kötve"?
Nagyon úgy néz ki, hogy pánikszerű tüneteim lettek, és elsősorban a barátomtól. Már majdnem anorexiás is lettem "miatta".
Miután összejöttünk, egyre rosszabbul láttam a dolgokat, és egyre jobban magamba fordultam(sok családi gondom volt, és a barátomat találtam "menedéknek"). Nem voltam szerelmes, de azt éreztem, hogy vele KELL maradnom. Ahogy telt múlt az idő, egyre jobban ő határozta meg a gondolataimat és függtem tőle. Kb. azon agyaltam, hogy írjak-e neki, ne írjak, mit írjak, mikor írjak....SOkat hisztiztem mert ez nem egy jó kapcsolat, és amikor ráeszméltem hogy elveszthetem, akkor jöttek az első pániktünetek. 2 hét alatt lement öt kiló, és egész nap félálomban voltam, hányingerem volt, azt hittem kiugrik a szívem, és féltem.
Aztán ez januárban olyan erős lett, hogy elmentem egy pszichiáterhez.
Van más fiú is aki tetszik, és ha a barátom NINCS ott ahol én, tök jól érzem magam. De amint beszélünk, rosszul vagyok. Sokat javult a helyzet, és az egyik pszichiáter azt mondta, hogy a családi gond miatt alakult ez így ki.
De nem tudok elszakadni. Egyszer szakított velem, és rohamot kaptam délután. Rettegtem.
Egyszerűen ha pl. nyaral, akkor vagyok a legjobban, vagy ha tudom hogy van nekem, de mondjuk nyaral, vagy kirándul, vagy ilyesmi.
Nem akarok tőle függeni, és nem akarom ezt....tetszik más fiú is, de ez sem tud elszakítani, és ha szakításközelbe kerülünk azt érzem vége az életemnek....MI EZ? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!