Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra a lelki társ, ha van. Ha nincs akkor milyennek képzelitek el, milyennek kellene lennie, hogy azt mondjátok rá. Igen Ő az?
Számomra a lelkitárs az lenne, akivel közel hasonló az érdeklődési körünk, értékrendünk, életszemléletünk, akivel ezeket nyugodtan megoszthatom, anélkül, hogy szégyenkeznem/tartanom kellene a reakciójától, mert tudom, hogy ő megért, vagy legalábbis elfogad így.
Ez nem azt jelenti, hogy 100%-ban egyformának kell, hogy legyünk. Jó, ha vannak eltérő pontok is, melyeket meg lehet vitatni.
Én tudok konkrét személyről írni, mert már megtaláltam a lelki társam:) Ő a férjem, akivel 4 éve vagyok.
Ő egy olyan férfi akinek a személyisége ugyan olyan kettős mint az enyém. No nem skizofrének vagyunk:) csak mindkettőnkben megvan egy komoly döntéseket meghozni képes felnőtt ember személyisége, illetve egy másik is, amit inkább egy gyermeki én, aki szeret viccelődni, piszkálni a másikat. Én ilyen vagyok, és úgy képzeltem el, hogy a lelki társam, a szerelmem is ilyen, partner a poénkodásban de a komoly dolgokban is.
Valamint a lelki társammal ugyanazt kell akarnunk az élettől: házasságot, gyerekeket, és egy olyan életet ahol persze fontos hogy dolgozzunk, de ne legyen egyikünk sem karrierista. Illetve még annyi, hogy a fiatalabb pasik jobban bejönnek. Ez a rész is teljesült. :) Nagyjából ennyi. N/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!