Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen számotokra a lelki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számotokra a lelki társ, ha van. Ha nincs akkor milyennek képzelitek el, milyennek kellene lennie, hogy azt mondjátok rá. Igen Ő az?

Figyelt kérdés
egy korábbi kérdésből indultam ki, mi szerint létezik-e. Én arra vagyok kíváncsi, hogy milyennek képzelitek el, vagy élitek meg..

2014. ápr. 12. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nevet most nem akarok mondani, de van egy fiktív szereplő egy sorozatban, akinek a stílusa a valóságban megfogna. Kár, hogy fikció! :D
2014. ápr. 12. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szavak nélkül is megért. Tudja mit gondolok és tudja mire van szükségem anélkül, hogy kimondanám.
2014. ápr. 12. 22:47
 3/7 A kérdező kommentje:
mondj nevet nyugodtan, hátha ismerjük és legalább van egy kép előttünk h számodra mit jelentene :)
2014. ápr. 12. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet az alapja az egésznek, hogy megegyezik a felfogásunk, életszemléletünk és ebből kifolyólag értjük egymást, még ha néha más is a véleményünk. Valamint ki tud alakulni egyfajta bensőséges kötelék, amely már annyira intim, hogy bizonyos helyzetekben semmi problémát nem jelent olvasni a másikban. Valahogy így képzelem el, aztán ki tudja. :)
2014. ápr. 12. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Számomra a lelkitárs az lenne, akivel közel hasonló az érdeklődési körünk, értékrendünk, életszemléletünk, akivel ezeket nyugodtan megoszthatom, anélkül, hogy szégyenkeznem/tartanom kellene a reakciójától, mert tudom, hogy ő megért, vagy legalábbis elfogad így.

Ez nem azt jelenti, hogy 100%-ban egyformának kell, hogy legyünk. Jó, ha vannak eltérő pontok is, melyeket meg lehet vitatni.

2014. ápr. 12. 23:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..érdekes, mert én meg pont olyat tudok elképzelni, aki az ellentétem. Akivel tudok vitázni,aki nem arról az oldalról közelíti meg a dolgokat mint én, és tudunk egymástól tanulni. Akit ha elvennének tőlem a világ nem lenne kerek.Olyasmi mintha 2 út egy célba vezetne :)
2014. ápr. 12. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én tudok konkrét személyről írni, mert már megtaláltam a lelki társam:) Ő a férjem, akivel 4 éve vagyok.

Ő egy olyan férfi akinek a személyisége ugyan olyan kettős mint az enyém. No nem skizofrének vagyunk:) csak mindkettőnkben megvan egy komoly döntéseket meghozni képes felnőtt ember személyisége, illetve egy másik is, amit inkább egy gyermeki én, aki szeret viccelődni, piszkálni a másikat. Én ilyen vagyok, és úgy képzeltem el, hogy a lelki társam, a szerelmem is ilyen, partner a poénkodásban de a komoly dolgokban is.

Valamint a lelki társammal ugyanazt kell akarnunk az élettől: házasságot, gyerekeket, és egy olyan életet ahol persze fontos hogy dolgozzunk, de ne legyen egyikünk sem karrierista. Illetve még annyi, hogy a fiatalabb pasik jobban bejönnek. Ez a rész is teljesült. :) Nagyjából ennyi. N/28

2014. ápr. 12. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!