Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem elhagyott a párom engem hibáztat nem szemét?
Régóta szerettem volna gyereket de a párom nem azt mondta neki nem kell gyerek, mert nem szereti őket csak a baj van velük. Én ebbe nem nyugodtam bele, egy ideje nem vettem be tabit, erről persze neki nem szóltam. És persze teherbe estem, de mikor ezt a párom megtudta akkor azt mondta, hogy egy utolsó szemét vagyok, átvertem őt, és hogy nem erről volt szó, összepakolt és elhagyott.
Hát milyen egy utolsó ember az ilyen aki otthagyja a terhes barátnőjét és még neki áll feljebb?
Remélem hogy kamu.
Ha nem akkor tényleg nem vagy százas :D
Miért csodálkozol, h ellened vagyunk?
Ha megígéred, hogy nem lopsz, de te mégis lopsz az bűn ugye? Ígéretet megszegni bűn. Legyen az bármi, gyerek vagy akármi más.
És igenis gondolj a gyerekre, hogy oké, lesz gyereked, de mi lesz vele? Két emberre is kell gondolnod, magadra és a gyerekre.
Nem vagyunk gyerekellenesek, csak senkit nem kényszerítünk semmire.
Te pedig kényszerítesz valakit valamire, amit nem akar.
Olvastad a sz*revéses hasonlatom? Átgondoltad? Neked, hogy esne ha valaki ráderőltetne valamit, amit nem akarsz?
Tetszene? Légyszíves válaszolj erre.
És azt olvastad mikor arról írtam, hogy esélyes, hogy a gyerek fogyatékossággal születik? Az sem zavar téged, csak lehessen gyereked?
Tanuld meg mi a felelős gondolkodás. Itt vagyok 22 évesen és tízszer több élettapasztalatom van mint neked.
A te hibád kérdező! Vállald a gyereket egyedül, ha kellett neked. Majd meglátod mennyi baj van vele és, ha felnő egyáltalán, meg sem fogja neked köszönni!
Nincs eszed!
28:
,,Köszönjük Emese :) Magyarország jobban teljesít!"
Ez nagyon nagy!! :DDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!