Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem elhagyott a párom engem hibáztat nem szemét?
Régóta szerettem volna gyereket de a párom nem azt mondta neki nem kell gyerek, mert nem szereti őket csak a baj van velük. Én ebbe nem nyugodtam bele, egy ideje nem vettem be tabit, erről persze neki nem szóltam. És persze teherbe estem, de mikor ezt a párom megtudta akkor azt mondta, hogy egy utolsó szemét vagyok, átvertem őt, és hogy nem erről volt szó, összepakolt és elhagyott.
Hát milyen egy utolsó ember az ilyen aki otthagyja a terhes barátnőjét és még neki áll feljebb?
Átverted a párodat, tudtad, hogy nem akar gyereket, te meg nem vetted be a gyógyszert.
Most komolyan őt érzed szemétnek? Nézz már tükörbe, te féreg.
Bocs de nincs igazad!
Te voltál az aki először cselekedett és meggondolatlanul. Olyan mnitha 12 éves aggyal gondolkodtál volna.
Az ilyet megbeszélik az emberek.
ez egy gyerek, nem egy kutya amit akár el is ajándékozhatsz.
Tudnia kellett volna.
Ha szerencséd van akkor megbékél vele.
Ilyen gondolkodással egyedül azt a gyereket fogom sajnálni. Arra kíváncsi lennék biztosítva van-e számára az anyagi háttér mert apja nem lesz az anyja meg egy idióta.
Na nem baj, 15 év múlva majd találkozunk vele itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!