Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem elhagyott a párom engem hibáztat nem szemét?

Figyelt kérdés

Régóta szerettem volna gyereket de a párom nem azt mondta neki nem kell gyerek, mert nem szereti őket csak a baj van velük. Én ebbe nem nyugodtam bele, egy ideje nem vettem be tabit, erről persze neki nem szóltam. És persze teherbe estem, de mikor ezt a párom megtudta akkor azt mondta, hogy egy utolsó szemét vagyok, átvertem őt, és hogy nem erről volt szó, összepakolt és elhagyott.

Hát milyen egy utolsó ember az ilyen aki otthagyja a terhes barátnőjét és még neki áll feljebb?

2014. ápr. 12. 20:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Súlyosan átverted. Megígértél valamit, és nem tartottad be. Ha ő nem akar gyereket, akkor csinálj mással. Keményen átb*sztad. Az önzőségednek hála, apa nélkül fog felnőni. Ezt akartad? Elmondta, h nem akar gyereket. Pont!

Ha azt mondod, hogy nem akarsz sz*rt enni, de én mégis megetetem veled, mert nekem ez minden vágyam, akkor ugye, hogy én vagyok a sz*mét?

Ha nem akart gyereket, de te mégis az orra alá dörgölted, mert neked ez minden vágyad, akkor ki a sz*mét?

Ezt gondold végig.

2014. ápr. 12. 20:25
 12/31 anonim ***** válasza:
ez tuti kamu
2014. ápr. 12. 20:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Jah, és még valami!

Mivel korábban szedted a fogamzásgátlót, de a szexben nem tartottál szünetet, így esély van rá, hogy a gyerek fogyatékossággal szülessen. Mert a fogamzásgátló, nem ürül ki olyan gyorsan a szervezetből, így befolyásolhatja a magzat fejlődését.

SAJNÁLOM A GYEREKED, HOGY ILYEN ÖNZŐ ANYJA VAN!

2014. ápr. 12. 20:28
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Ezt jól elszurtad, de talán még lehet reményed, hogy a párod meggondolja magát és visszamegy hozzád.Hány évesek vagytok?
2014. ápr. 12. 20:30
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Remélem kamu.

De egyáltalán nem biztos. Az a baj, hogy bizony vannak ilyen nők.

2014. ápr. 12. 20:34
 16/31 A kérdező kommentje:

Ez egy tragédia, hogy így ellenem vagytok, ezek szerint ti se szeretitek a gyerekeket nem véletlenül mondják, hogy a magyar gyerekellenes társadalom.

Én azért csináltam ezt, mert így akartam meggyőzni a páromat, hogy egy párkapcsolat kiteljesedése igenis egy gyerek, és nem normális az az ember aki nem akar gyereket, azt gondoltam majd elfogadja a helyzetet, ha megszületik a kicsi akkor kénytelen lesz majd foglalkozni vele és szeretni őt és meggondolja az álláspontját. Dehát a szemét féreg összepakolt és elhagyott!

2014. ápr. 12. 20:43
 17/31 A kérdező kommentje:
14es én 24 ő 32
2014. ápr. 12. 20:44
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Kamu

vagy

Nem vagy 100-as, sajnálom szegény gyereket.

2014. ápr. 12. 20:45
 19/31 A kérdező kommentje:
utolsó én örülnék ha kamu lenne, de ez sajnos ez az élet. én csak jót akartam mégis én szivok és itt ellenem vagytok ti is.
2014. ápr. 12. 20:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
te vagy a szemét és nem ő! egy gyerek nem játék, hogy te csak úgy eldöntöd, hogy akkor most akarsz egyet! apa is kell neki, de milyen apa lesz egy olyan férfiból aki nem akar az lenni? önző vagy és gusztustalan!
2014. ápr. 12. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!