Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem elhagyott a párom engem hibáztat nem szemét?
Régóta szerettem volna gyereket de a párom nem azt mondta neki nem kell gyerek, mert nem szereti őket csak a baj van velük. Én ebbe nem nyugodtam bele, egy ideje nem vettem be tabit, erről persze neki nem szóltam. És persze teherbe estem, de mikor ezt a párom megtudta akkor azt mondta, hogy egy utolsó szemét vagyok, átvertem őt, és hogy nem erről volt szó, összepakolt és elhagyott.
Hát milyen egy utolsó ember az ilyen aki otthagyja a terhes barátnőjét és még neki áll feljebb?
Súlyosan átverted. Megígértél valamit, és nem tartottad be. Ha ő nem akar gyereket, akkor csinálj mással. Keményen átb*sztad. Az önzőségednek hála, apa nélkül fog felnőni. Ezt akartad? Elmondta, h nem akar gyereket. Pont!
Ha azt mondod, hogy nem akarsz sz*rt enni, de én mégis megetetem veled, mert nekem ez minden vágyam, akkor ugye, hogy én vagyok a sz*mét?
Ha nem akart gyereket, de te mégis az orra alá dörgölted, mert neked ez minden vágyad, akkor ki a sz*mét?
Ezt gondold végig.
Jah, és még valami!
Mivel korábban szedted a fogamzásgátlót, de a szexben nem tartottál szünetet, így esély van rá, hogy a gyerek fogyatékossággal szülessen. Mert a fogamzásgátló, nem ürül ki olyan gyorsan a szervezetből, így befolyásolhatja a magzat fejlődését.
SAJNÁLOM A GYEREKED, HOGY ILYEN ÖNZŐ ANYJA VAN!
Remélem kamu.
De egyáltalán nem biztos. Az a baj, hogy bizony vannak ilyen nők.
Ez egy tragédia, hogy így ellenem vagytok, ezek szerint ti se szeretitek a gyerekeket nem véletlenül mondják, hogy a magyar gyerekellenes társadalom.
Én azért csináltam ezt, mert így akartam meggyőzni a páromat, hogy egy párkapcsolat kiteljesedése igenis egy gyerek, és nem normális az az ember aki nem akar gyereket, azt gondoltam majd elfogadja a helyzetet, ha megszületik a kicsi akkor kénytelen lesz majd foglalkozni vele és szeretni őt és meggondolja az álláspontját. Dehát a szemét féreg összepakolt és elhagyott!
Kamu
vagy
Nem vagy 100-as, sajnálom szegény gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!