Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van boldogabb és hosszabb párkapcsolataik a ducibb csúnyább embereknek?
Ha a külső alapján választott volna, valószínű, hogy egy hasonló munkakörben tevékenykedő férfival lenne.
Nincs pénzem, rokkant nyugdíjból és szociális segélyből élek, ez havi 57.000Ft-ot tesz ki.
Ő keresi meg a megélhetéshez szükséges pénz jelentős részét.
Az én példám, az kivétel volt, és azt szeretném vele bizonyítani, hogy egy rokkant emberbe is beleszerethet egy modell, egy kövér emberbe is beleszerethet egy sovány, egy "csúnya" emberbe is beleszerethet egy "szép".
Számomra ő nem azért szép, mert modell, hanem azért, mert szeretem. Hozzáteszem mások is szépnek tartják. Pl ha elmegyünk nyáron egy strandra sokan nem értik miért van velem. Már vita is volt ebből több alkalommal strandon, parkban stb. Odajöttek a barátnőmhöz, hogy "miért vagy vele mikor rokkant?" Vannak olyan emberek, akiknek sérti az önérzetüket, hogy egy szép nő nem "vele", hanem velem van. Nem képesek elhinni, se megérteni, hogy szeretjük egymást.
Én is mondhatni kövér vagyok (180 cm, 120 kg), de ha lesz barátnőm, biztosan jól megleszek vele, mert nyugodt természetem van, és eléggé hűséges típus vagyok minden téren.
Aki kövér, az talán azért is kövér (leszámítva persze, ha beteg), mert nyugodtabb, higgadtabb, "lustább". Valószínűleg a párkapcsolatában se egy mitugrálsz, kicsapongó valaki, hanem olyan, aki megbecsüli azt a fajta harmóniát, amit sikerült kialakítani, és nem akarja semmilyen szinten megkockáztatni, hogy ezt elveszítse. Ebből kifolyólag kompromisszumkész, ideális társnak.
Persze ez csak általánosítás, kivétel erősíti a szabályt. De arányaiban ezért élhetnek közülük többen boldog párkapcsolatban, és nem azért, mert leadják az igényeket, nem válogatnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!