Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb beteljesült, illetve be nem teljesült szerelmetek hossza?
Figyelt kérdés
És mi vetett véget neki?(itt főleg a be nem teljesültet kérdezem)2014. ápr. 11. 23:33
11/12 anonim válasza:
Fél óra, és a megömlés vetett véget neki, vagyis inkább az miután lenyeltem a spermát, aztán hazaküldött a srác, és többet nem láttam. Életem során ennél csak rövidebb kapcsolataim, szerelmeim voltak. Üdv, Dósa Fanny voltam :)
12/12 anonim válasza:
Beteljesületlen: Olyan nem volt. Volt persze olyan, hogy hónapokig nagyon tetszett egy srác, de azért szerelmes nem voltam belé, mivel elég könnyen elengedtem amikor jött egy másik. Inkább csak szerettem nézni. :D
Beteljesült: 8 hónap. Én szakítottam vele, mert már nem bírtam, hogy minden csaj oda volt a barátomért, és engem meg rühellt a fél iskola. -.- Sok r#banc.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!