Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nő ismerősöm, aki azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nő ismerősöm, aki azt mesélte nekem, hogy a leghosszabb párkapcsolata az csak két év volt. Mi a véleményetek? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Ez az ismerősöm nem tini lány, hanem már 35 éves nő. Ezt csak azért írom mert nem arról van szó, hogy csak néhány kapcsolata volt eddig.
2014. febr. 26. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerubb lenne ezt tole megkerdezni.
2014. febr. 26. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak két év? És? Nem két emberről szól a dolog?

Vagy tűrjön 20 évig esetleg, még ha verik is, mint az alkoholista férjek esetében teszik?

2014. febr. 26. 09:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért tartott két évig a leghosszabb kapcsolata, mert a megismerkedéstől számított két év leteltével az aktuális partnerével közösen, avagy valamelyikük egyoldalúan úgy határozott, hogy a párkapcsolatot meg kell szüntetni.
2014. febr. 26. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen 2 eves elofizetest hol lehet kotni a nokre?
2014. febr. 26. 10:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy érzem, hogy leragadtatok a két évnél. Pedig nem ez a kérdésem lényege, hanem az, hogy a többi miért lehetett rövidebb, illetve hogy miért nem volt neki hosszabb kapcsolata? Mert hát szerintem egy igazán hosszú kapcsolat az legalább 5-10 év. Egyébkén pedig kérdeztem tőle, hogy miért de nem válaszolt rá.
2014. febr. 26. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez is valami? Nekem 3 hónap volt a leghosszabb.

36 F

2014. febr. 26. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

nem értjük, ez miért probléma? Túl kevés?

Én 25 vagyok, 3 igazi szerelmem volt, és nem jöttek össze.

Ismerősöm 22 éves, és feleségül vette élete első nőjét.

Ki a felelős? El lehet itélni valakit?

2014. febr. 26. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!