Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérte a kezem. És nemet mondtam, láttam rajta, hogy teljesen letört. (? )
Ez 1 hhúete történt és azóta ha beszélünk teljesen más.
Nem önmaga.
Szeretem de nem akarok feleség lenni még.
Mi lesz velünk?
24L
25F
Két éve vagyunk együtt.
Ez eddig szóba sem került, a házasság...
Én nem kérnélek meg többször!
Amúgy lehet hogy a gatyája is ráment a jegygyűrűre, plusz biztos volt benne, hogy egymáshoz valók vagytok és lehet hogy a karácsony szellemében szerette volna ha egy ilyen gesztussal adhatja tudtodra azt, hogy számíthatsz rá. Felajánlotta, hogy egy életen át a párod akar lenni és kész áldozatot hozni érted. Te meg nemet mondtál. Hmm Nem is értem miért tört le. Hallatlan!
Szerintem nem, hogy Te nem akarsz feleség lenni, már Ő sem akar feleségül venni. Egy darabig most megint várhatsz mire felbátorodik, de az már nem két év lesz szerintem... Ha lesz ilyen
23/F
Háát. Én azt hittem, h ez egy vicc de komolyan:D Bocsii..
mert mintha így lett volna:
Megkértem a kezem... stbstb és letört.
Amúgy ha még nem érzed úgy, h TÉNYLEG akarod, akkor nem kell fejest ugrani!!! Szabad ország vagyunk, azt tedd, amit a szíved meg az eszed diktál együttesen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!