Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkérte a kezem. És nemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérte a kezem. És nemet mondtam, láttam rajta, hogy teljesen letört. (? )

Figyelt kérdés

Ez 1 hhúete történt és azóta ha beszélünk teljesen más.

Nem önmaga.

Szeretem de nem akarok feleség lenni még.

Mi lesz velünk?

24L

25F

2009. dec. 20. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem fogalmazd át a kérdést,itt nem mindenki kódfejtő...ugyenez volt megkérte a kezem utána romlott a kapcsolta és szakitás...az ilyet nem kéne elsietni...
2009. dec. 20. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Azt hittem skizo vagy XD. Am szerintem csak idő kell. Mióta vagytok együtt?
2009. dec. 20. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
lol. humor kategória!!!!:D
2009. dec. 20. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha megkérte a kezed annak csak örülj, de nem kell elkapkodni. Az még nem jelent semmit ha igent is mondasz. Nem kell fél év múlva megtartani az esküvőt. Van olyan barátnőm aki már 2 éve menyasszony és még mindig együtt vannak. Ja ha meg nem működik valami miatt a kapcsolat akkor az eljedzést fel lehet bontani.
2009. dec. 20. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Hülye vagy drágám!Már bocsi és pontozz le nyugodtan!
2009. dec. 20. 20:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Két éve vagyunk együtt.

Ez eddig szóba sem került, a házasság...

2009. dec. 20. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
ElJEDZÉS powa..ezentúl énis így használom :D
2009. dec. 20. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kérnélek meg többször!

Amúgy lehet hogy a gatyája is ráment a jegygyűrűre, plusz biztos volt benne, hogy egymáshoz valók vagytok és lehet hogy a karácsony szellemében szerette volna ha egy ilyen gesztussal adhatja tudtodra azt, hogy számíthatsz rá. Felajánlotta, hogy egy életen át a párod akar lenni és kész áldozatot hozni érted. Te meg nemet mondtál. Hmm Nem is értem miért tört le. Hallatlan!

Szerintem nem, hogy Te nem akarsz feleség lenni, már Ő sem akar feleségül venni. Egy darabig most megint várhatsz mire felbátorodik, de az már nem két év lesz szerintem... Ha lesz ilyen

23/F

2009. dec. 20. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Háát. Én azt hittem, h ez egy vicc de komolyan:D Bocsii..

mert mintha így lett volna:

Megkértem a kezem... stbstb és letört.

Amúgy ha még nem érzed úgy, h TÉNYLEG akarod, akkor nem kell fejest ugrani!!! Szabad ország vagyunk, azt tedd, amit a szíved meg az eszed diktál együttesen!!!

2009. dec. 21. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!