Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Van egy lány, akivel egész jó a kapcsolatunk. A legeslegjobb barátomnak volt a barátnője 2 évig, de szakítottak. Tudom, hogy a barátom sokat gondol rá és nem nagyon tudta elfelejteni pedig már kb. 3 éve szakítottak. Nekem a lány mostanában olyan jeleket ad, amit eddig még nem. Puszi, meg sokat mosolyog, keresi a társaságom, stb.. Nagy eséllyel kapcsolat lenne belőle ha én is lépnék felé, de egyszerűen nem lennék rá képes, mert tudom, hogy a barátom mit érez és akkor tuti beletaposnék a lelkébe. Igazából a fejemben meg sem fordult a komoly kapcsolat lehetősége csak egy nagyon jó barátságé maximum. Mit mondjak a lánynak ha továbbra is közeledik? Vagy mi van ha most rám vár és egyszer megunja és vége a jó kapcsolatunknak? Ezt sem szeretném, szóval szerintem mindenképpen tisztáznom kéne vele a dolgokat. Szerintetek mi a legjobb ilyen helyzetben?
24 évesek vagyunk.
Egyetértek az előttem szólóval, de még kiegészíteném azzal, hogy a lánynak is mond meg, hogy mit szeretnél. Úgy értem, hogy ha ő csak azért barákozik veled, mert tetszel neki, akkor nagy valószínűséggel, ha megtudja, hogy nem szeretnél tőle semmit, akkor már nem lesztek barátok, de az élet nagy igazsága az, hogy nincs fiú-lány barátság. Sokáig azt hittem van, majd sorra vesztettem el a barátaimat ilyen ügyek miatt. A legjobbakat kívánom neked, mert roppant nehéz helyzetben vagy, barátom, de kitartás!
Szerintem ennek is egy roppant egyszerű módja van vagy lesz. Attól függ, hogy mire észreveszed a válaszom megoldottad-e. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!