Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjak valamit?
Holnap a barátnőmnél alszom (először) és az anyja azon aggódik,hogy szeretkezni fogunk(első lenne), ez egy nagyon jó realista meglátás, de neki inkább az a félelme,hogy nem védekezünk, és a gyerektől fél, pedig felesleges, mert azért nem vagyunk hülyék.
Én 20 éves vagyok a barátnőm pedig 18, csak mivel a szüleivel él így az ő szabályaik stb...a lényeg,hogy nem tudom mire jut az anyjánál, de ha odamegyek akkor mondjak én is valamit, hogy megnyugodjon?Ha igen úgy nagyjából mit?
Hazudni nem akarok, szóval azt nem mondom,hogy nem fogunk szeretkezni, de azzal sem állhatok elé,hogy figyeljé' má' védekezünk ne aggódj, mert azért nem ilyen egyértelmű,hogy lesz szex, de én tudom,hogy lesz csak azt nem tudom,hogy a barátnőm is tudja e, de majd rájön.(viccet félre téve, ezt nem beszéltük meg,hogy igen dugni fogunk, de a beszélgetésünk alapján ez egyértelmű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!