Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleinek?
Holnap lesz egy hónapja,hogy együtt vagyok a barátnőmmel,évfolyamtársak vagyunk,hétvégenként találkozunk 3-4 órára,+ néha bent maradok vele suliban,ha van egy 9. órája.Szerintem szerelmes belém,nem tudom,ha mondom neki,hogy szeretem,azt mondja "én is" .
Fenekére párszor rátettem a kezem,nem mondott semmit,viszont említette azt,hogy akár szünetekben is együtt legyünk pár percre.
Múlt héten,kérdeztem,hogy szoktak-e kérdezni rólam a szülei,azt mondta igen,én meg mondtam,hogy szívesen megismerném akár a jövő héten őket,azt mondta oké.
Szombaton találkozok velük.
Hogy viselkedjek?Csókolom az anyának,jó napot kívánok az apjának?Kézfogást ne kezdeményezzek,mert ugye az idősebbnek szokás,nem?Puszit se terveztem,ha anyja nem kezdeményezi.
Amúgy 16 évesek vagyunk,és mindkettőnknek ez az első kapcsolata,ha számít normálisak vagyunk,és jó tanulók.
Tényleg normálisnak tűnsz, szóval én normálisan válaszolok. :)
Csókolom, jó napot kívánok teljesen jó lesz. Valószínűleg ők nyújtják majd a kezüket, mutatkozz be a teljes neveden. Ha náluk találkoztok, biztos kínálnak kajával, innivalóval, ezt fogadd el, köszönd meg. Ne menjetek be egyből a lány szobájába, beszélgess egy kicsit a szülőkkel. Udvariasan válaszolj mindig, ne vonogasd a vállad stb.
Szerintem ha ezeket észben tartod, nagy gond nem lehet. :) Biztos jófej szülei vannak, ha a lány gond nélkül belement a találkozásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!